Guy Vainer fotós megunta a hagyományos családi fotók készítését. Ikreiről olyan képeket akart készíteni, amelyre évek után is emlékezetes és érdekes marad. A néhány kép végül önálló művészi, de főleg vicces projektté fajultA világ érdekes családi fotó vicces.

 

A fotós külön kihangsúlyozza, hogy a gyereket és az állatokat semmilyen veszély és kényelmetlenség nem érte a képek készítése alatt. Amiket látsz, az csak a fotós képzeletében és számítógépén született meg. Éljen a Photoshop.

A világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó viccesA világ érdekes családi fotó vicces

Azért készült normális kép is a családról.

A világ érdekes családi fotó vicces

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Ehető festmények
Macskaőrség:   Világjáró kutya-macska páros
Napi videó:  Országúton 457 km/órával
Napi fotó: Mossak neked valamit?

(via)

A világ érdekes családi fotó vicces