Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Róka a hóban

A holland természetfotós, Roeselien Raimond nyolc éven át követte a vadon élő rókákat, és meseszerű fényképeket készített róluk. A sorozat lenyűgöző és mégis megnyugtató. Roeselien nagy kíváncsisággal vetette magát a természetbe, és azzal a céllal, hogy eloszlassa a népszerű tévhiteket ezekről a különleges állatokról, csalárdak, ravaszak és értelmesek. A legszebb téli fotói.

A világ érdekes róka tél Roeselien Raimond

Tovább


Európa 1904

A megkopott vastag keki színű tokról kiderült, hogy több mint 100 éves fotókat rajt a századforduló utáni Európáról. Ezek a lenyűgöző fekete-fehér képek rávilágítanak arra, hogy milyen volt az élet Európában a XX. Század elején - az I. világháború előtt. Az rejtély, hogy ki készítette Európa több országában a képeket.

A világ érdekes Európa 1904

Tovább


Tényleg óriási

Nem vicc, ezek valóban ekkorák.A világ érdekes óriás hatalmas

Tovább


Amit a természet elrejtett

Mexikóban van egy csodás fürdőhely, amit nem egyszerű megtalálni. Még a levegőből sem találod meg, hacsak nem tudod mit keress. Mintha a természet is titkolná létezését. Egy tengerparti beomlott barlang titka a csodás tengerpart. A hely Puerto Vallarta közelében található. A világ érdekes mexikó barlang strand tengerpart rejtett eldugott

Tovább


Mentsetek meg! Apánk egy fotós!

Guy Vainer fotós megunta a hagyományos családi fotók készítését. Ikreiről olyan képeket akart készíteni, amelyre évek után is emlékezetes és érdekes marad. A néhány kép végül önálló művészi, de főleg vicces projektté fajultA világ érdekes családi fotó vicces.

Tovább


Üdvözlünk oroszországban

Furcsa emberek, furcsa helyzetek, amiket nem igazán értünk.

Tovább


Feltűnik valami a képeken?

Nézd meg alaposan.A világ érdekes rejtőzködés hiba furcsa

Tovább


Egészen kicsi privát sziget

Florida partjai pár száz méterre eladó ez a sziget. Saját kikötő, helikopter-leszállóhely, kör alakú hullámvédő, édesvizű medence, és tenger mindenfelé. Kikiáltási ára 15,5 millió dollár. A világ érdekes sziget magán

Tovább


Brutálisan őszinte karikatúrák

Keserű rajzok egyetlen szó nélkül a mai világunkról. Pawel Kuczynski ütős rajzai napjaink társadalmáról.A világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzet

 

A világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzet

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: Medvehagymás galuska  
Macskaőrség: Macskalandok  
Napi videó: 
Ne bízz a szálloda ajtókban!  
Napi fotó:
Szemfüles

(via)

A világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzet

Tovább


Oroszország anyácska továbbra is furcsa hely

És furcsa népek lakják.A világ érdekes Oroszország furcsa

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog