A hurrikán után megmentett jószág lett a család legcukibb tagja.A világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikán

 

Jill, a mókus Louisianaban esett ki az odujából a hurrikán idején. A család befogadta, és gyorsan családtag lett. Bár egy ketrecben van a helye, gyakorlatilag szabadon mozog az egész házban. Gazdája megtanította arra, hogy a szemeteskukát használja vécének.

A világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikánA világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikán

A világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikán

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikán