Új-Zélandon a rendőrségi segélyhívó-számra furcsa hívás érkezett. Egy meglehetősen zavarban lévő hölgy elnézést kért, de az ügyeletes örült a hívásnak.Új-Zéland rendőrség hívás születésnap 5 éves

 

Az anyuka az ötéves fia nevében telefonált, aki meghívta a rendőrséget a szülinapi bulijára. A diszpécser örömmel fogadta a hívást, felüdülés volt számára, hogy végre nem egy vészhelyzetről kellett volna hívást fogadnia.Új-Zéland rendőrség hívás születésnap 5 éves

A rendőrség örömmel fogadta a meghívást, és a buli idején egy öttagú különítmény jelent meg a család háza előtt. A járőrök mellett teljes felszerelésben rohamrendőr és kommandós is tiszteletét tette.

Új-Zéland rendőrség hívás születésnap 5 éves

Természetesen nem maradhatott el a járőrautó kipróbálása, és még a rendőrségi helikopter is átrepült az utca felett.

Új-Zéland rendőrség hívás születésnap 5 éves

A videó első egy percében a fogadott telefonhívás hallható, illetve utána a kiérkező rendőri küldöttség által rögzített videó.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)