Szaúd-Arábia luxus trolibuszokat rendelt az egyetem VIP kiszolgálására.

A trolibuszban mindössze 17 ülés van, de a hűtőszekrény, a minikonyha, és a multimédiás központhoz csatlakozó monitorok alapfelszerelésnek számítanak.

A királyi egyetem által megrendelt járművekben valódi fa padló, bőrrel borított mennyezet, és kényelmes bőrülések várják az utasokat.

A VIP busz egy újonnan kifejlesztett légkondicionáló rendszerrel van felszerelve, amely összesen 66 kilowatt hűtési teljesítményt biztosít az utastérnek. Ez könnyedén megbirkózik az akár 50 fokos külső hőmérséklettel is.

Másik különlegessége a járműnek, hogy a légkondicionáló légfüggönyt von az ajtó elé,  ami megakadályozza, hogy a meleg levegő beáramoljon kívülről, ha az ajtó nyitva van. 

Csak összehasonlításképpen, a cég alap trolibuszai így néznek ki:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Vadvirágos húsvéti tojás

Napi videó:   Bruce Lee eltitkolt fia

Napi fotó:  Tökéletes önarckép

Macskaőrség:   Kutyák és macskák első találkozása az újszülöttel

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...