Évszázados technológiát modernizált a kőműves.A világ érdekes Algéria PET palack ház tégla

 

Tateh Lehbib Breica, 27 éves kőműves műanyag palackokból épít házakat Algériában. Elmondása szerint, a házak jóval ellenállóbbak az itt uralkodó szélsőséges viszonyokkal szemben. A hulladék PET-palackokat feltölti homokkal, ezzel váltja ki a vályogtéglákat. A palackokat ezután ugyanúgy vályoggal tapasztja össze, és végül az egészet elfedi egy réteg vályoggal. Az építés gyors és könnyű, csak az üvegek feltöltése hosszadalmas. Ez a módszer még nálunk is működhetne.

A világ érdekes Algéria PET palack ház téglaA világ érdekes Algéria PET palack ház téglaA világ érdekes Algéria PET palack ház téglaA világ érdekes Algéria PET palack ház téglaA világ érdekes Algéria PET palack ház téglaA világ érdekes Algéria PET palack ház tégla

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes Algéria PET palack ház tégla