A kutyák váratlanul bukkantak fel a temetésen.

 

Margarita Suarez a mexikói Meridában élt, és igazi állatszerető volt. Bár nem volt jómódú, rendszeresen etette a környék kóbor kutyáit és macskáit. Alakja közimert volt, ahogy zsákjával járta a környék utcáit.

Margarita idén márciusban súlyos betegségben elhunyt. A temetésén a rokonok döbbenten látták, hogy a halottasházba több kutya is bejött. Patricia Urrurita, Margarita lánya kérdezte a ravatalozó munkatársait a kutyákról, de ők sosem látták azokat korábban. A rokonok rájöttek, hogy a kutyák az idős hölgy miatt jöttek, és ezért nem zavarták el őket. A kutyák csendben bejöttek, és a koporsó közelében leheveredtek a padlóra. Felváltva hol egyik, hol másik mment el, de mindig volt ott kutya. Csupán egyszer mentek el, amikor az idős hölgyet elhamvasztották. De a temetés napján ott vonultak a halottaskocsi mögött.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztro: Tálca és zacskó egyben

Macskaőrség:  Ez meg micsoda?

Napi videó:  Bruce Lee utódja

Toochee-fotó:  Amikor a sárkány megette a Napot.

 (via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...