A képen látható póló ránézésre semmiben sem különbözik hétköznapi társaitól. De két, szemmel nem látható „apró” különbséggel bír. Az egyik az ára: 12 000 dollár, vagyis kb. kettő és fél millió forint. A másik, hogy golyóálló.

A neves kolumbiai tervező, Miguel Caballero "high-security fashion" kollekciója bír ezekkel a nem hétköznapi tulajdonságokkal. A tervező személye érthető, hiszen Kolumbia hírhedt a mindennapos lövöldözésekről, a leszámolásokról, a kábítószer kartellek ellen folyatott háborúról. Egy ilyen országban lehet igény egy ilyen ruhadarabra.

A golyóálló kabátok, mellények, rejtett testpáncélok mellett már egy látszólag könnyű póló is életet menthet. A testőrök, gazdag üzletemberek számára készített ruhadarabok három típusa rendelhető, amelyeket a védelem mértéke szerint osztályoznak.  A II/A osztály ellenáll a 9 milliméteres és a .40-es Smith and Wesson lőszereknek. A II. védelmet nyújt még a .357-es Magnum, a 38-as szuper és a Mini Uzi lövéseinek. A III/A típus tulajdonosát pedig még a .44-es Magnum és egy kés vagy tőr sem sebesíthet meg.

A termékek Dél– és Közép–Amerikában, illetve a londoni Harrods áruházban kaphatóak.