Megelégelte a rengeteg műanyag szemetet.A világ érdekes falu ház PET palack építés

 

Robert Bezeau kanadai vállalkozó egyszer csak belefáradt a töménytelen mennyiségű műanyag palackba, amely körülvesz minket.Úgy döntött, hogy új módszert hoz létre az újrahasznosításukra.

A világ érdekes falu ház PET palack építés

Elköltözött Panamába, egy  Bocas del Toro nevű településre,  ahol hozzákezdett egy műanyag palackfalu létrehozásába. A falu fő célja, hogy csökkentsék a hulladéklerakóinkban gyűlő műanyag hulladékot, és új célt találjanak neki az építőiparban.

A világ érdekes falu ház PET palack építés

Robert azt nyilatkozta: „Azt akarom, hogy a világ felismerje, hogy a műanyag palackokat sok más módon újra felhasználhatjuk, például otthoni szigetelés, gyors átmeneti menedékhely építésére katasztrófák után, állattartásra a gazdaságokban, úszómedencék építésére, stb.

A világ érdekes falu ház PET palack építés

Ami az építés során még elég csúnyácska , valójában a végére olyan szép házzá válik, amilyenben sokan szeretnének élni.

A világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építésA világ érdekes falu ház PET palack építés

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)