Frigy a 120 méter magasban kifeszített hálón.A világ érdekes esküvő kanyon háló slickline

 

A Slickline, vagy magyarosan hevederezés a kötéltánchoz hasonló, de itt hevedert használnak. Utah Államban található Moab városa, amelynek környéke nagyon hasonlít a Grand Kanyonra. A környék a Slickline-osok Mekkája. A város melletti kanyon felett több hevedert is kifeszítettek már több mint száz méteres magasságban. A legbátrabb sportolók még egy hálót is kifeszítettek, amely szigetként lebeg a kanyon felett, ide több hevederen is be lehet mászni.Itt ismerkedett meg egymással Ryan Jenks and Kimberly Weglin, akik egymásba szerettek, és úgy döntöttek, itt is fogadnak örök hűséget egymásnak.

A vendégek a sziklák tetejéről figyelték a szertartást.A világ érdekes esküvő kanyon háló slickline

A szertartás alkalmából kifeszítettek még egy hálót, hiszen uszályos fehér ruhában mégsem lehet hevederezni. A világ érdekes esküvő kanyon háló slickline

A vőlegény természetesen oldalról, mezítláb érkezett.A világ érdekes esküvő kanyon háló slickline

A szertartás 120 méter magasságban, a feldíszített hálón zajlott. Ráadásul a csodálatos táj tökéletes volt az esküvői képek elkészítéséhez.

A világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slicklineA világ érdekes esküvő kanyon háló slickline

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes esküvő kanyon háló slickline