Mindenki őt akarta látnia a 2015-ös Hainan Nemzetközi Autóipari Kiállításon

 

Sokan álmodoznak egy Lamborginiről, vagy egy Ferrariról, de csak kevesen engedhetik meg maguknak. Chen Yinxi is a szuperautók serelmese. Ezért ment el tanulni az autómérnöki karra. De a családja úgy döntött, a családi üzletet kell folytatnia, folytatnia kellett a családi gyárban, amelyet később örököl. A szülök ahhoz hozzájárultak, hogy hobbiként foglalkozzon az autókkal.

Most, hogy a fiatal autós nemzetközi figyelmet szerzett az eredeti kinézetű szuperautóval, talán a család is belátóbb lesz.

Chen házi készítésű sportautója megdöbbentette a látogatókat a Hainan Autószalonon. Legtöbbjük nem tudta elhinni ezt a mesterművet csak egyetlen ember otthon hozta létre, mindössze 30.000 jüan (kb. 4800 dollár) felhasználásával.

A 27 éves ambiciózus autóépítő öt hónapon keresztül nap mint nap lement a műhelybe. Keményen dolgozott az autó karosszériájával július 10-ig, hogy az autót kiállíthassa a nemzetközi megmérettetésen. Chen elismerte még sok munka van a karosszéria alatt, bár remekül néz ki, végsebessége csak 100km/óra.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

 (via)

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...