A közösségi lét vadhajtása: óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy ilyenkor a gyerek születése a legfontosabb, vagy az újszülött csak egy szükséges kellék a tökéletes megható kép készítéséhez.

 

A közösségi médiában való állandó megjelenés nem csak az influencereknek fontos, hanem sokak számára lételemmé vált, az életük egyik legfontosabb céljává vált. Számukra elképzelhetetlen, hogy a megosztott fotókon ne nézzenek ki tökéletesen. Még akkor sem, ha éppen a szülőszobában vannak. Vannak, akik már a szülésük alatt és után is fotókat, sőt videókat készítenek. Ezeken a képeken sem nézhetnek ki megfáradva, meggyötörve, isten ments, hogy esetleg verítékben úszva örökítse meg őket a kamera. Ezért már szülés előtt sminkelnek, és közben is ügyelnek a tökéletes megjelenésre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.