Hollandiában új életre kelnek a leselejtezett kikötői óriások.A világ érdekes daru szálloda Hollandia

 

A modern tengeri szállítás korában a konténerek speciális darukat igényelnek. A hajdani óriások elárvulva rozsdásodnak a kikötőkben. Hollandiában élelmes vállalkozók exkluzív szállodává alakítottak át néhányat. Amszterdamban a Hotel Faralda várja vendégeit. Három, eltérő stílusban berendezett luxuslakosztálya egy éjszakára két főnek 280 000 forint.  A toronyból fantasztikus a kilátás, de a különlegessége, hogy a lakosztályok külön-külön is mozgathatók. De a csúcs, a pezsgőmedence.

A világ érdekes daru szálloda HollandiaA világ érdekes daru szálloda HollandiaA világ érdekes daru szálloda HollandiaA világ érdekes daru szálloda HollandiaA világ érdekes daru szálloda HollandiaA világ érdekes daru szálloda HollandiaA világ érdekes daru szálloda HollandiaA világ érdekes daru szálloda Hollandia

A Harlingeni kikötőjének portáldaruja 1996-ban fejezte be működését Ebben csupán egyetlen lakosztály kapott helyet. 50 méter magasra lift vezet fel, és a daruból akár forgás közben is megcsodálhatjuk a kikötőt, és a Fríz-tengert.

A világ érdekes daru szálloda HollandiaA világ érdekes daru szálloda HollandiaA világ érdekes daru szálloda HollandiaA világ érdekes daru szálloda HollandiaA világ érdekes daru szálloda Hollandia

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes daru szálloda Hollandia