Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Brazília egyik leghíresebb étterme

Nem a csodálatos ételeknek köszönheti a hírnevét.

Brazília bar étterem üzenet cetli papír

Tovább


Hova tűntek a nők?!

Iránban egy zenemegosztó szolgáltatás kicsit túltolta a vallási előírások betartását. A nyugati albumfotókról egyszerűen eltűntették a női előadókat. Lady Gagától Taylor Swiften át Beyonce vagy Celine Dion is áldozatul esett a furcsa cenzúrának.Isten állatkertje nő zene album borító kép eltűnt ecenzúra

Tovább


Tinisztárok egykor és ma

Kikért rajongtunk évekkel ezelőtt? A kétezres évek csillagai felett is eljárt az idő.

A világ érdekes tinisztár celeb film sorozat zenész

Tom Welling, Smallville

Tovább


Zenélő út és a világ legmélyebb szemetesládája

Furcsa állatfaj az ember. Valahogy nem bírja elviselni a szabályokat, kötöttségnek érzi, még akkor is, ha tudja, azok az ő érdekében vannak. De hihetetlen, hogy milyen egyszerű trükkökkel rá lehet venni bizonyos dolgokra, ha nem a tiltást látja, pedig ezek a trükkök is csak az ösztöneikre hatnak. Három egyszerű és különleges példa nagyvilágból.A világ érdekes tiltás jutlmazás szabály szemetes zenélő út traffipax

Tovább


Mi kell a karácsonyi hangulathoz?

Kandalló és karácsonyi slágerek. A youtube ebben is a barátod. Megkaphatod együtt is, külön-külön is. Néhány videó gyújtogatás és füstszag nélkül.

Ha csak karácsonyi zenére van szükséged, itt egy egyórás gyűjtemény:

Tovább


A gyilkos szöveges üzenet

Sokkoló reklámok a gyilkos üzenetek visszaszorítására.

autó baleset figyelmetlenség mobil okostelefon szöveges üzenet sms telefon

Tovább


A világ leghidegebb koncertje

Terje Isungset neve ismeretlen itt magyarországon, de Norvégiában ismert dzsessz-zenész. Különféle természetes anyagokból épít hangszereket, mint amilyen a nyírfa vagy a pala, és ezkre ír különleges hangzásvilágú zenéket.

Nemrégiben fejébe vette, hogy jégből készít hangszereket. Több félét is készített, és ezekkel add pszichedelikus hangzású koncerteket. Természetesen csak vastagon felöltözve, szigorúan nulla fok alatt.

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Kérek két fagylaltkelyhet parasztosan!

Napi videó:   Utcai spré-festő

Napi fotó:  Nem rossz ötlet Kínából

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Hans Zimmer titkos szobája

Hans Zimmer német zeneszerző és zenei producer Hollywood egyik legkiválóbb alkotója Több mint 100 filmhez komponált zenét, beleértve olyan nagysikerű mozikat, mint az Oroszlánkirály, Gladiátor, a sötét lovag, a Da Vinci-kód, vagy a Sherlock Holmes.

Nem egy hagyományos stúdióban alkot, hanem egy egészen különleges, megragadó stílusú dolgozószobát rendezett be magának. Íme Zimmer titkos műhelye, ahol a dallamokat komponálja:

Tovább


Miért kell a férfinak gyerek?

Miért kell a férfinak gyerek? Elsősorban természetesen azért, hogy újra büntetlenül vásárolhasson magának villanyvasutat, autópályát, és legót. Valamint azért, hogy közös zenéléssel mindazt az őrültséget elkövethessük, ami óriási móka, de mindenhonnan kidobnának érte. Igazolásul minden idők egyik legjobb családi klipje:

Tovább


E-mail az idegenektől

A kapcsolatfelvétel már megtörtént az interneten.

A kanadai Allen Tough egyetemi előadó szerint a földönkívüliek már bolygónkon tartózkodnak, információkat gyűjtenek civilizációnkról. Ha pedig így van, arra is mérget vehetünk, hogy már a világhálóra is rákapcsolódtak. Ezért internetes honlapot hozott lére - szigorúan földönkívüli levelezők számára. És jöttek a levelek…

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog