Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szerelem tényleg vak

A Colorado államban található Nagy-tó közelében élő jávorszarvas beleszeretett a városka jávorszarvas szobrába. Hetente többször is próbált randizni vele, és izé... szóval... na igen...

Tovább


Látogatás a spermabankban

Üdvözöljük az inszeminátoroknál. Bevezetés a szarvasmarha bikák nemi életébe.

Tovább


Extrém út az iskolába

Bármilyen hihetetlen, ezek a kínai gyerekek éppen az iskolából tartanak hazafelé. A hegy tetején épült faluban mindössze 100 ember él, és teljesen el vannak vágva a világtól. A külvilággal a kapcsolatot ezek a völgybe vezető létrák jelentik.

Tovább


Trükkös bringazár

Lassan már indul a bringa-szezon, és sokan alig várjuk, hogy újra nyereg kerüljön alánk. Már jönnek az első idei műszaki újdonságok, ötletek is. Ebből kétségtelenül az egyik legjobb az InterLock fejlesztése.

A bringások rémálma, hogy nyoma vész a járgánynak. Ennél már csak az okoz nagyobb gondot, hova tegyük a megbízható zárat, amíg használjuk a kétkerekűt. Az InterLock ötlete a tökéletes példája a „miért nem jutott eddig senkinek az eszébe”  nevű klasszikus innovációs kérdésnek.

A zár össze van kapcsolva a nyereggel, a két különálló drótsodronyból álló lakatszár, a nyereg alatt a vázcsőben tűnik el. Az ülés alatt csak a zár látszik. Ha le akarjuk zárni, egyszerűen csak kihúzzuk, és már kattanhat a zár.

Az egyetlen probléma, hogy el kell felejtenünk a nyereg alatti gyors-zárat, mert egy pillanat alatt ott maradhat a nyereg a bringa nélkül. Célszerű valami különleges egyedi csavarral rögzíteni a nyerget.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Magyar termék-összesküvés

Napi videó:   Vészfékezés motorral 246km/óránál

Napi fotó:  Nem kellene felülni a nyeregbe

(via InterLock)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Pokoli jó étterem: El Diablo

A világ legjobb és legőrültebb ötlete egy aktív vulkán tetejére grilléttermet építeni.

Lanzarote a Kanári-szigetek legkeletibb tagja. Sokan csak a Száz vulkán szigetének hívják, mert közel háromszáz vulkáni kúp ékesti a szigetet, amely jó része még aktív.

Tovább


Bizarr Hello Kitty tetoválások

Ki lehet annyira őrült, hogy ilyeneket varrasson magára...

Tovább


Amikor még volt február 30.

Február 30. a mai naptárakban nem létező nap. A Gergely-naptárban és a korábbi julián naptárban a február valójában 28 napos, szökőév esetében pedig 29 napos hónap. Ugyanakkor a történelem során a Szovjetunióban kétszer, Svédországban pedig egy alkalommal előfordult, hogy jegyeztek február 30-át. Tizenkét alkalommal a Római Birodalomban is 30 napos volt a február, azonban maga a "február 30." megnevezés jóval későbbről származik.

Tovább


Szellemvárosok: Belchite

Belchite-ben több mint hetven éve örökre megállt az élet.

Tovább


Részeg jávorszarvas az almafán

Ennél őrültebb dolgot kitalálni sem lehet, mégis megtörtént Svédországban.

Egy szeptemberi napon, egész pontosan 2011. szeptember hetedikén a délnyugat-svédországi Gothenburgban Per Johansson éppen kellemes kis nyárutói pihenését töltötte. Egyszer csak szomszédja kertjéből furcsa ordítást hallott. Kíváncsiságának engedve kiment, hogy megnézze, mi adja ki ezt a furcsa hangot. Legnagyobb meglepetésére egy jávorszarvast látott... fennakadva egy almafán.

Tovább


Azt hiszed neked szar a munkád?

Ülsz a számítógéped előtt a munkahelyeden, és azon keseregsz, milyen pocsék helyen dolgozol. A ruhád tiszta, melletted kaja és pia, és a legmegerőltetőbb tevékenységed az egérkattintás. Tényleg azt hiszed, hogy szar a munkád? Akkor nézd meg ezeket a képeket!

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog