Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Első nemzetközi drón-fotóverseny győztesei

Május 15-én a National Geographic a Dronestagram közösségi oldallal közösen meghirdette a z első nemzetközi drón fotóverseny. A drónok ezek a kis távirányítható robotrepülőgépek, amelyre fényképezőgépet vagy kamerát szerelnek, és egy távirányító segítségével légi felvételeket készíthet, gyakorlatilag már bárki. A versenyre több mint kétezer nevezés érkezett. A győztes fotók:

3. díj: Annecy, Franciaország (készítette: Drone Capture System )

2.díj: Manila, Fülöp-szigetek  (készítette: jericsaniel)

1.díj Bali Barat Nemzeti Park, Indonézia (készítette: capungaero)

3. közönségdíj Szófia, Bulgária (készítette: Svetlin Marinov)

2. közönségdíj Sanary Sur Mer, Franciaország (készítette: jams69)

1. közönségdíj Tamul vízesés, Mexikó (készítette: postandfly)

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Összehajtható bögre az újságban

Napi videó:   Vodkaman és Drunkeinsten

Napi fotó:  Evés közben fotózni?!

Macskaőrség:   Kiscica és a robotkutya

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A legmocskosabb verseny

Kivételesen a szó jó értelmében, most a lemosható mocsokról van szó. A Tough Mudder a világ egyik legkeményebb rendezvénye. Vasember-verseny, ahogy a különleges alakulatoknál elképzelik.

Tovább


Versenypálya a gyár tetején

Autók tesztelése az ötemeletes épület tetején. Látványos ötlet.

Olaszország, Torino, Lingotto negyed:


Nagyobb térképre váltás

Tovább


A téli olimpia legszebb sisakjai

A téli olimpia versenyeit feldobták az egyedi festésű sisakok. Ha már fejjel előre kell száguldani, legalább legyen benne valami poén. Szocsi legszebb sisakjai.

Tovább


Gyilkos futóverseny

Európa legkeményebb futóversenyét Szlovéniában rendezték meg. Nem a távolság a kihívás, hiszen csak 400 métert kell futni. De azt felfelé egy hegyoldalon. Méghozzá a planicai siugró sáncon és dombon. 400 gyilkos méter, amely durvább, mint a lépcsőfutás. Igazi izom- és tüdőgyilkos kihívás. 300 férfi és nő állt rajthoz az idei versenyen, hogy megküzdjön a néhol százszázalékos emelkedővel.

Tovább


A legkeményebb csaj

Barbara Guerra úgy gondolja, nem sokban különbözik a különbözik a többi nőtől. Fitneszbajnok, modell, négy gyerek anyja. Ja, és nincs karja.

Barbie két és fél éves korában vesztette el a karjait, Egy transzformátornál szenvedett el áramütést. Olyan súlyosan megsérült, hogy még az is kérdéses volt, hogy túléli-e egyáltalán. Az orvosoknak sikerült megmentenie az életét, de a két karját nem.

Tovább


Az őrültek autóversenye

Örülnünk kell annak, ha Kolumbia nem a megszokott hírekkel kerül be a sajtóba: kábítószer, kartellek, gyilkosság. Különösen igaz ez a kábítószer hírhedt fővárosára, Medelinre. Talán pont az ottani szegénység hozta létre ezt a bolond versenyt. Tákolj össze mindenféle hulladékból vicces járgányokat, és száguld le vele a domboldalon. Ez egyszerre vidám parádé, vicces dizájnbemutató, és őrült verseny. Csak négy csapágy kell, pár bot,és egy adag fantázia.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Diákkenyér

Napi videó:   Így is lehet lapozni...

Napi fotó:  Azt hiszem, nekem nem menne...

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Extrém szakállak versenye

Szépségverseny vagy pedofil paradicsom

Európa legszebb útjai: a Turini-hágó

(via webpark)

Tovább


Elképesztő: Nagymama szépségverseny Braziliában

Ez valószínűleg egy párhuzamos dimenzió, mert ehhez kevés, hogy korán szülnek ott a lányok, vagy az, hogy a Föld másik oldalán van.

Tovább


2011 TOP 10 vízalatti fényképe

Egy szokatlan fénykép, amelyen két ​​átlátszó hal látható, amelyek nem nagyobbak 3 centinél. Ők szerepelnek 2011 legjobb vízalatti fotóján. A győztes képet Tobias Friedrich német fotós készítette, miközben Marsa Alam közelében merült Egyiptomban. A vízalatti fotográfiák versenyének a Miami Egyetem Tengerészeti és Légkörtudományi Intézete adott otthont. A versenyre húsz országból több mint hatszáz képet neveztek be.


10. Tisztára söpörni



9. Szépséges óriáscápa


Tovább


Extrém szakállak versenye

A kétévente megrendezésre kerülő szakáll és bajusz világbajnokság legjobb arcai:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog