Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Te látod a női testeket?

Elképesztő és megtévesztő testfestés:

Tovább


Ilyen egy bringás combja???

Aki látott már közelről kerékpáros versenyzőket, az tudja, hogy karcsú, inas sportolók: vékony lábak, fokhagyma hátsó. De a német kerékpáros, Robert Förstemann combjai elképesztették az olimpia nézőit. Négy évvel idősebb társával André Greipellel együtt letolták a gatyájukat, hogy szemmel is jól látható legyen a különbség. Grepiel lába sem vékony, de Förstemann 73 centi kerületű combjai döbbenetesek. Ilyen csak testépítő világversenyek döntőseinél látható. Lehet ilyen combokat pusztán edzéssel kidolgozni? Mindenki vonja le a maga következtetéseit, hova fog ez vezetni.

Tovább


A rendőrség Nagy Testvér lett

A rendőrség eszköztárában újabb fegyver bukkant fel, amellyel pénz nyúlhatnak le rólad.

Tovább


Akiknek sikerült a test(sz)építés

Bárhol olvasunk vagy látunk hirdetéseket (akár tornagépet, akár fogyókúrás szert, vagy éppen magát a csodát akarják ránk sózni), mindig ott szerepelnek az "ilyen volt előtte/ilyen lett utána" típusú képek. A legtöbbjén messziről látszik, hogy nem valódi képek, a fotók manipulálva lettek. Testek és fejek cseréltek helyet, hogy láthassuk a bizonyítékot, bizony csodát lehet tenni ennyi idő alatt.

Mindez elveszi a kedvünket attól hogy valóban megpróbáljunk egészségesebben élni, újraformálni testünket. pedig lehetséges, és sikerülhet. Igaz, nem két hét alatt, hanem hónapok kellenek hozzá, nem mozgás nélkül, hanem kemény munkával, és nem csodaporokat magunkba tömve, hanem egészségesen táplálkozva.

Az interneten rá lehet bukkanni olyan képekre, amelyek valódi "ilyen volt előtte/ilyen lett utána" történeteket mesélnek el. Ezek a férfiak és nők érthetően letargikusak az első képen, és jogosan büszkék a másodikon. Mert ők valóban megtették azt, ami mások szerint lehetetlen. Íme néhány ilyen fotó.

Ezek a képek nem véletlenül készültek. Amikor szakértői segítséggel elkezdték testük átalakítását, a trénerek azért készítették ezeket a képeket, hogy menet közben a tükör előtt állva, vagy újabb képeket készítve láthassuk az eredményt, hogy valóban kifizetődő a befektetett munka.

Persze ezeken a képeken látszik, hogy pózolnak, itt-ott befeszítenek a tökéletes látvány érdekeében. De mindenki tisztában lehet azzal, hogy jogosan teszik.

Tovább


Van, aki szerint ez szexi?!

Tovább


Lemásolni az agyat

Egy tökéletes másolatot, egy klónt akarunk előállítani néhány nap alatt.  Szembenézünk mindazokkal a problémákkal amely ezt megakadályozhatja. Az első részben elméletileg sikerült klónoznunk az embert, a második részben sikerült néhány nap alatt a megfelelő korúvá növesztenünk. Így most rendelkezésünkre áll egy tökéletesen kifejlett, harmincéves férfitest, amely semmiben sem különbözik klónatyjától. Tökéletes ez a másolat?

Nem, mégis különbözik az eredetitől. Hiányoznak belőle mindazok az elváltozások, amelyek külső fizikai hatásokként érték élete folyamán. Hiányozni fognak azok a sérülések, a vágások, repedések, törések, amelyeket születését követően szerzett, begyógyultak, ám sebhelyként élete végéig hordoz. Nem lesznek meg azok a bőrhibái, foltjai és anyajegyei, amelyek a külső behatások miatt keletkeztek. Például nem lesz ott az orrnyergén az a két vörös folt, amelyet a szemüveg okozott. És végül a klónnak meglesz a mandulája és a vakbele is, habár az eredetinek mindkettőt eltávolították.

Amennyiben tökéletes másolatot akarunk, ezeket is reprodukálnunk kell. De van-e értelme. Hiszen ezzel pont azt a tökéletességet rontanánk le. Hibákat pakolnánk egy kész remekműbe.

És eljutottunk a negyedik lépcsőfokhoz. Itt egy tökéletes test, üres aggyal. Egyetlen olyan információ sincs benne, amelyet élete folyamán a gazdája szerzett. Vagyis szükségünk van egy író-olvasó mechanizmusra. Első lépcsőfokban ki kell olvasnunk egy ember teljes agyát: tudását, emlékeit, személyiségét. Az így megszerzett információt pedig át kell írnunk a klón agyába, anélkül, hogy torzulna.

Ez az a terület, amelyhez végképp nem tud hozzászólni a tudomány. Csak sejtéseink vannak, hogy tárolódik agyunkban az információ. Amíg ezt nem ismerjük meg, olvasni sem tudjuk. Arról is csak becsléseink vannak, mekkora információtömeg ez. Tehát nem elég, hogy olvasnunk kell ezeket az adatokat, olyan irtózatos sebességgel kell megtennünk, hogy rövid idő alatt át tudjuk küldeni. De ha ezt a problémát is megoldjuk, akkor rendelkezésünkre áll a tökéletes másolat.

Láthatjuk tehát, hogy erre kár várnunk. Ha szeretnénk magunkból másolatot, hagyatkozzunk az ősi módszerre, a szexre. Tény, nem lesz tökéletes másolat, nem gyors a folyamat, és nem lesz csak a mi másolatunk. Viszont egyéniség lesz, és valamit hagyunk magunk után, amely továbbvisz minket.

Csatlakozz  a több mint háromezres közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Növesszünk magunknak új testet

Az ember klónozása

Megoldás a túlnépesedésre?

 

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Növesszünk magunknak új testet

Egy tökéletes másolatot, egy klónt akarunk előállítani magunkból, néhány nap alatt. Gondolatkísérletünk első részében megvizsgáltuk a klónozás problémáját, hogy mennyire nehéz egy megtermékenyített klón petesejtet előállítani. De tételezzük fel, hogy sikerült. Vagyis sikeresek az eddigi eljárások, akkor van egy peténk, amelyből világra kell hoznunk az életet. Ez elméletileg szintén egyszerű, a mesterséges megtermékenyítéshez hasonlóan be kell ültetni az anyaméhbe. Ha minden rendben van, a szükséges idő letelte után megszületik a klón. A tudomány nagyjából itt tart most. Így készült Dolly, az első klónegerek, klóncicák stb.

De itt a bökkenő: a terhesség után "mindössze" egy újszülött áll a rendelkezésünkre. Ez azonban messze van elképzelésünktől, a másolattól. Hiszen hiába teljesen ugyanaz genetikailag, nem egy felnőtt egyed áll a rendelkezésünkre. Pedig gondolatkísérletünk célja az, hogy egy felnőtt ember másolatát kapjuk meg.

Itt jutottunk el ahhoz a problémához, amivel a tudomány jelen pillanatban nem tud mit kezdeni. Nem tudjuk felgyorsítani sem a terhesség folyamatát, sem a születéstől a szükséges fejlettség eléréséig tartó növekedést.

Tovább


A test belső csodája

Hogyan látnánk magunkat és egymást, ha röntgenlátásunk is lenne? Mennyivel lenne gazdagabb a kép, ha az orvosi ultrahangként belelátnánk a testbe? Hogyan működnek szerveink és csontjaink a bensőnkben? Különleges anatómiai fotók az életből ellesett pillanatokban: a talajtornától, a jógán át, a szeretkezésig.

Tovább


Tökéletes testfestés

A testfestés igazi művészei nem csak logókat, vicces ábrákat, figurákat tudnak festeni. Az igazi kihívás olyan ruha festése a testre, amelyről ránézésre nem tudjuk megmondani, hogy csak festék és nem textil. Néhány szexi példa:

Tovább


Kiber-(polgár)háború

A katonai szakértők évek óta próbálják definiálni a kiber-háborút a hagyományos katonai fogalmak tükrében. Azonban Egyiptomban egy olyan helyzet alakult ki, amely miatt új fogalmat kell megtanulnunk: Kiber-pogárháború.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog