Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tervezd meg az álmaid otthonát

Egy angol tervezőiroda megkért néhány 4 és 10 év közötti kisgyereket, hogy rajzolják le álmaik házát. A cég utána elkészítette a házak háromdimenziós látványterveit. Ezután minden tervet egy profi ingatlanügynök értékelt. Kiderül, hogy a gyerekeknek nagyon drága fantáziája van. Nézd meg a házakat és értéküket.

A világ érdekes gyerkeű gyerek terv álomházA világ érdekes gyerkeű gyerek terv álomház

Alya and Zack's Unikornis kúriája: 5.5 millió angol font

Tovább


Molekuláris gépek: tervezés vagy evolúció

Néhány évtizeddel ezelőtt egy elmélet felkorbácsolta az evolúció tudomány állóvizét, és egy új területen feszültek egymásnak az evolúció és a kreacionizmus követői. evolúció kreacionizmus intelligens tervezés

Tovább


Hétköznapi tárgyakból épületek

Felipe de Castro, a 33 éves Rio de Janeiroban élő építész, várostervező, és művészet rajongó néhány olyan épületet álmodott meg, amelyhez az ihletet egyszerű hétköznapi tárgyak adták. terv látványterv épület használati tárgy

Tovább


Milyen gyerekszobát szeretnél?

A NeoMam Studios, egy londoni székhelyű kreatív stúdió megkérte a világ minden tájáról érkező gyerekeket, hogy rajzolják le álmaik hálószobáit. Feltettek nekik néhány kérdést: kedvenc szín, mi akar lenni felnőttként, kedvenc játéka vagy hobbija és a kedvenc étele. Hét gyereket kiválasztottak, és a rajz alapján realisztikus CGI animációval elkészítették a szoba látványtervét. És még azt mondják, hogy a gyerekeknek nencsenek határozott elképzeléseik, és terveik. A világ érdekes gyerek gyerekszoba terv animáció

Tovább


Épített magának egy szuper-sportkocsit

Mindenki őt akarta látnia a 2015-ös Hainan Nemzetközi Autóipari Kiállításon

Tovább


Apró csoda egy apró szigeten

Ennél kisebb helyre templomot építeni nem is lehet.

Tovább


Dizájn-protézis

Hol van már a jó öreg faláb? A mai protézisek már alumínium-ötvözetből, titánból, grafitból, és speciális műanyagokból vannak. Egy ipari formatervező, Scott Summit úgy gondolta, már nem csak jó lehet, hanem szép is. Művégtagok, amelyek még divatosan szépek is lehetnek, amely megkönnyíti a társadalmi elfogadottságot.

Tovább


Privát mini tengeralattjáró

Egy szentpétervári férfi megépítette Oroszország legkisebb tengeralattjáróját. Az otthon barkácsolt merülőhajó meglepően jól sikerült, építője szerint képes lenne vele víz alatt elmenni a Finnország fővárosáig, Helsinkiig, oda és vissza, tankolás nélkül. Az utat négycsomós sebességgel képes megtenni.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog