Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sci-fi és valóság

1864-ben örökre megváltozott a tengeri hadviselés és a fantasztikus irodalom is. sci-fi SF hard valóság tengeralattjáró Hunley

Tovább


Nukleáris tengeralattjáróból múzeum

Elegánsabb, és tiszteletteljesebb megoldás, mint bontóba küldeni.A világ érdekes Franciaország tengeralattjáró rakéta hordozó múzeum Cherbourg Cité de la Mer Redoutable

Tovább


Lebegő luxus

A Solar Floating Resort koncepció egyedülálló kombinációja egy apartmannak, egy jachtnak és egy tengeralattjárónak, amely kihasználja a nap energiáját, és környezetszennyezés-mentesen, harmóniában a természettel biztosítja a legnagyobb kényelmet.

Telepíthető bármelyik strandra, tengerpartra, hogy maximális komfortot nyújtson a vendégeknek, fokozza a szálloda értékét, mindezt környezetbarát, napelemes energiaellátással. Az SFR felületét borító napelemtáblák biztosítják a szükséges energiát a meghajtáshoz és a fedélzeti rendszerek működéséhez.

Az SFR-t úgy tervezték, hogy maximum hat fő számára kényelmes elhelyezést biztosítson a vízen. Ideális élőhely kikötőkben, miközben a parthoz csatlakozik, mégis megadja a kellő magánszférát. Akár a tökéletes nászút helyszíne lehet.

Minden SFR fedélzetén található két egyágyas és két kétágyas hálószoba, természetesen mindegyikhez tartozik saját fürdő. Tágas konyha, étkező, társalgó áll a vendégek rendelkezésére, elegáns, olasz stílusú dekorációval. A fedélzeten bár és napozóágyak, valamint egy hatszemélyes jakuzzi található.

A Solar Floating Resort legnagyobb különlegessége egy víz alatti kilátóbuborék. A fedélzetről lesétálva hat karosszék fogadja a bámészkodni vágyókat, hogy itt pihenjenek, és élvezzék a zavartalan, 360 fokos, víz alatti panorámát a vastag, kristálytiszta üvegen keresztül.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Sütőtők-krémleves különlegesen

Napi videó:   A gepárd futása

Napi fotó:  Fontos a tökéletes kényelem

(via mpd-designs)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Torpedó talált el egy hajót

Ilyen békeidőben nem igazán lehet látni ilyet. Egy tengeralattjáró által kilőtt torpedó elsüllyeszt egy amerikai hadihajót. Ez normális körülmények között háborús cselekmény lenne, de most csak egy hadgyakorlat csúcspontja volt az esemény.

RIMPAC 2012 egy többnemzetiségű haditengerészeti gyakorlat. 23 országból 45 hadihajó, 100 repülőgép és több mint 20 000 katona vesz részt. A világ legnagyobb multinacionális haditengerészeti gyakorlatát immáron 23. alkalommal rendezik meg. A hadgyakorlaton egy ausztrál tengeralattjáró megtorpedózta az amerikai haditengerészet kiselejtezett Kilauea nevű hajóját.

Tovább


Privát mini tengeralattjáró

Egy szentpétervári férfi megépítette Oroszország legkisebb tengeralattjáróját. Az otthon barkácsolt merülőhajó meglepően jól sikerült, építője szerint képes lenne vele víz alatt elmenni a Finnország fővárosáig, Helsinkiig, oda és vissza, tankolás nélkül. Az utat négycsomós sebességgel képes megtenni.

Tovább


Poliptámadás

Polip támad emberre, tengeralattjáróra, cápára: a rémtörténetek klasszikus fordulatai. Bár rettegésünk zsigeri ezektől a megkapó és különleges élőlényektől, vérmérsékletükről szóló történetek nem túloznak. Az alábbi videók bizonyítják, hogy a mesék nem állnak távol a valóságtól. Nézzük meg, hogy a a polip valóban rátámad az emberre, tengeralattjáróra, cápára.

Polip polipra támad:

Tovább


Delfinhajó

Néhány évvel ezelőtt két kaliforniai mérnök megirigyelte a delfinek úszását, játékos ugrálását. Elhatározták, hogy építenek egy olyan motorcsónakot, amellyel képesek ezt utánozni.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog