Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A telefont fel kell tölteni

Ez komoly kihívás egy orosz laktanyában.A világ érdekes orosz laktanya mobil telefon töltés

Tovább


Mobilfüggőség

A világ számos országában már elismert mentális betegség. Rehabilitációs központokban próbálnak segíteni a legrosszabb eseteken.Az isten állatkertje mobil telefon függőség

Tovább


Mobil fotó-díj 2016

Sokan azt hiszik, egy jó fotóhoz nagyon jó gép kell. Persze az sem árt, de a fotós szeme többet számít. Ráadásul ma már a legtöbb mobilban olyan fényképezőgép van, amelynek minősége bőven elég egy remek kép készítéséhez. Épp ezért jött létre a Mobil Photo Awards, a kizárólag telefonokkal készített fényképek versenye. A zsűri véleménye szerint a múlt évben készült nevezett képek közül ezek a legjobbak.

Tovább


A legszebb telefontorony

A csodálatos kovácsoltvas torony sajnos már a múlté.

Tovább


A gyilkos szöveges üzenet

Sokkoló reklámok a gyilkos üzenetek visszaszorítására.

autó baleset figyelmetlenség mobil okostelefon szöveges üzenet sms telefon

Tovább


Kínai gengszter mobilja

Ha megtalálják az elveszett mobilt, a rajta talált képek kínosak lehetnek. Ez igaz még egy kínai gengszterre is.

Tovább


Mobiltöltés légzéssel

A megújuló energiák közül a szélenergia egyre nagyobb szerepet kap. Egy érdekes koncepció a hordozható készülékekhez nyújt alternatív töltési megoldást. De nem kell várnunk a fuvallatra, hiszen az igyen energiát mi magunk szolgáltatjuk.

João Paulo Lammoglia találmánya ugyanis az emberi légzést hasznosítja. Az AIRE nevet viselő eszköz egy maszk, melyet egy vezetékkel csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A maszk belsejében kis szélturbinákat helyezett el a tervező, a lélegzésünk pörgeti a turbinákat, amely energiát állít elő.

Tovább


3 képernyős mobil

Egyelőre még felbonthatatlan az ellentét a mobiltelefon mérete, a képernyő mérete , és az ujjak mérete között. A jövő azt ígéri, hogy egyszer majd hologramot vetít a levegőbe, és a telefon pedig felismeri a hangunkat és gesztusainkat. Valamivel hamarabb számíthatunk feltekeredő, vékony, hajlékony képernyőkre hordozható készülékeinkben. De addig mit tegyünk?

Egy fiatal ipari dizájner, Kristan Ulrich Larsen érdekes okostelefon-tervvel állt elő. A készüléknek három képernyője van, amelyek összecsukhatóak, és funkciótól függően lehet azokat nyitni és csukni. Az ötlet több mint elgondolkodtató.

Tovább


Fütyülős kulcstartó web 2.0

Sokan vannak, akik csak ledobják a kulcsukat, és utána hosszú ideig keresgélik. A fütyülős kulcstartó úgy tűnt jó megoldás, de kiderült, folyamatos csipog, ahányszor egy normál "A" hangot érzékel. De itt a XXI. századi megoldás okos telefonra szabva.

Íme, a Cobra Tag. Csatold hozzá bármihez, amit nem akarsz keresgélni: kulcscsomó, kistáska távirányító. Az apró készülék egy ingyenes alkalmazás segítségével kommunikál az okos telefonoddal. Ehhez bluetooth kapcsolatot használ. három okos funkciója van.

Tovább


Közösségi utazás

Az okostelefonok fejlődése az utazási szokásainkat is meg fogja változtatni. Új fogalmat kell megtanulnunk: legyen a neve mondjuk közösségi utazás.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog