Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A baba olyan mint én!

A wisconsinban élő szociális munkás Amy Jandrisevits gondoskodik arról, hogy egyetlen gyerek se érezze magát másnak. Egy ideje olyan babákat készít, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint a fogyatékossággal élő kis tulajdonosuk, bármilyen formában egyedi körülményekkel és testi jellemzőkkel. Ezzel hihetetlen örömet szerez a gyerekeknek, könnyebbé teszi önmaguk elfogadását, és beilleszkedésüket.

gyerek fogyatékos baba hasonló

Tovább


Játékos paradicsom

A Miamiban épült, csekély 2500 négyzetméteres ház tulajdonosa a berendezés alapján rajongott a játékokért. Ezért talán kissé eklektikus a belső dizájn. Egy az egyben kínálták anno megvételre csekély ötvenmilllió dolláért. A világ érdekes ingatlan Miami USA játékos

Tovább


Különleges vizi vidámpark a fogyatékkal élőknek

Morgan Inspiration Island, ahol a fogyatékosok is részesülhetnek a mókából.vizi vidámpark fogyatékos San Antonio Texas

Tovább


Sztárok, akik morális iránytűként szolgálnak

Manapság ha valakit hírességnek nevezünk, ennek van egy enyhe pejoratív jelentése is. Ez nem véletlen, hiszen számtalan példát hozhatunk fel a sztároknál gyakori rossz tulajdonságként: kivagyiság, önzés, esztelen pazarlás, stb. De vannak szép számmal olyanok is, akik hírnevüket nemes célok érdekében használják fel, és erre saját vagyonukból, idejükből is áldoznak. 15 híres ember, aki morális iránytűként szolgálhat társadalmunknak.

1. Keanu Reeves rákkutatási programot alapított, amely a gyermekkórházakat támogatja.

Tovább


Szexi tűzoltó és egy cuki állat

Az ausztrál tűzoltók 1993 óta minden évben elkészítenek egy jótékonysági falinaptárat, amelynek bevételéből egy gyermekkórházat támogatnak.naptár tűzoltó állat cuki jótékonyság

Tovább


Szívdöglesztő tűzoltók

Figyelem hölgyek, megérkezett az ausztrál tűzoltók éves naptára. Minden évben kiválasztják a legszívdöglesztőbb tűzoltókat és a cukiságot kimaxolva különféle állatokkal együtt szerepelve fotónaptár készül velük. A naptár bevételét jótékonysági célokra fordítják.A világ érdekes ausztrál tűzoltó naptár jótékonyság állat

Tovább


Ezt varrasd magadra!

Hímzést utánzó tetoválások.A világ érdekes tetoválás tekó tatoo hímzés

Tovább


Legszebb karácsonyi vonat

Fények, koncertek, és jótékonyság a kanadai vasút szervezésében.

a világ érdekes Kanada Canadian Pacific vasút karácsonyi jótékonyság

Tovább


Aki mellett hangyának látszik az ember

Jao Ming kínai profi kosárlabda-játékos, a világon az egyik legismertebb távol-keleti sportoló. A Houston Rockets centere, az NBA első kínai játékosa. Aktív éveiben ő volt a legmagasabb profi kosaras az amerikai ligában: 229 centiméter magas és 141 kilogramm. Mellette kisebbségi komplexussal küzdöttek az NBA kosarasai is, de egy normál méretű ember egyenesen eltörpül.

Tovább


A mélység gyönyörű szörnyetegei

Nehéz eldönteni, hogy ezek a lények szépek vagy csúnyák? De mindegyik a Földön elterjedt élet változatosságának csodálatos példája. Ijesztő megjelenésük ellemére ezek egyszerű férgek, amelyek a tengerekben élnek.

A fotókat az orosz búvártudós, Alexander Szemenov készítette. 2008 óta több száz órát töltött merüléssel. hogy megörökítse ezeket a szemkápráztató lényeket.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog