Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ismerős karakterek az utcán

Az EFIX néven ismert illusztrátor egyszerű graffitik helyett a popkultúra ikonjaival dobja fel az utcákat.EFIX graffiti popkultúra ikon rajz figura

Tovább


Rémisztő teremtmények

A mélytenger lakói ijesztően furcsák tudnak lenni.

Tovább


Brutálisan őszinte karikatúrák

Keserű rajzok egyetlen szó nélkül a mai világunkról. Pawel Kuczynski ütős rajzai napjaink társadalmáról.A világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzet

 

A világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzet

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: Medvehagymás galuska  
Macskaőrség: Macskalandok  
Napi videó: 
Ne bízz a szálloda ajtókban!  
Napi fotó:
Szemfüles

(via)

A világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzet

Tovább


Furcsa halak, rémisztő szörnyek

Rémálomba illő kreatúrák.A világ érdekes hal szörny kreatúra

Tovább


Háló vagy nappali

Már Japánban sem fűtenek rendesen?

Tovább


A Pokol bosszúja és az Oroszlán háta

Veszélyes terepjáró kaland a meseszép tájon.

Tovább


Ki a szép?

Általános ízlés, ahogy a photoshop varázslók látják.

Az amerikai fotós és újságíró Esther Honig érdekes fotósorozatot készített, pontosabban készíttetett. Milyen a női szépségideál? Általános, vagy országról országra, kultúráról kultúrára változik? Munkája során több tucat ország fotósaival és photoshop szakembereivel tartja a kapcsolatot. Készített egy teljesen semleges képet magáról, és szétküldte a kollégáinak: photoshop segítségével módosítsák úgy a képet, amilyen szerintük az országban az általános szépségideál. A visszaérkező munkákból állította össze a sorozatot.

Az eredeti kép:

Argentína:

Tovább


Eszközök, amikkel nem akarsz találkozni

Azt pláne nem, hogy használják rajtad. Középkori kínzóeszközök gyűjteménye.

Tovább


Krokodil túra kötélidegzetűeknek

Jose Eduardo Chaves Salas 32 ​​éves fiatalember, és saját vállalkozása van Costa Ricáan. A "Jose krokodil folyó túra" a Tarcoles folyó talán legismertebb hajós kirándulása. A folyóban hemzsegnek az óriási hüllők, és Jose nagyon keményen megdolgozik a díjáért. Olyan trükköket csinál nap mint nap a krokodilokkal, amelyeket a legtöbb ember soha nem merne kipróbálni.

Tovább


Ahol húsz méter hó esik

Mi magyarok már akkor is nyavalyogni kezdünk, amikor leesik tíz centi hó. De a világnak vannak olyan lakott tájai, ahol egy télen akár húsz méter hó is leeshet.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog