Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fantom piramis

Ezt a fantom piramist - amelyet az árnyékok különleges játéka hozott létre - Olaszországban, Susa-völgyben, a Rocciamelone-hegyen fényképezte a szerencsés fotós.

Tovább


Pávatollból készült esküvői ruha

Egy kínai ruhagyár elkészítette a világ egyik legdrágább esküvői ruháját. A ruha alapanyag nem más, mint a pávák szépséges faroktollai.

A ruha szoknya része és uszálya készült a tollakból, a pruszlik brokátból készült Suzhou hímzéssel.

Tovább


Ez csak az oroszoknál történhet meg

Tovább


Közalkalmatlanság

Néha úgy érzem, hogy a közigazgatásban felvételi követelmény az elmebaj. Tisztelet a - nem ritka - kivételnek, de gyakran elkeserítő az alkalmatlanság, a hozzá nem értés, az érdektelenség, az ostobaság.

A történet a következő. Egy Heves megyei kicsiny faluban él egy idős úr, nevezzük csak egyszerűen Józsi bácsinak. Józsi bácsi nyugdíjas, tulajdonképpen nem lát, nem hall, köszvénye van, és magas a vérnyomása. Mégis felszólító levelet kapott, hogy vegyen részt a polgárvédelmi szolgálatra kötelezettek továbbképzésén. Amennyiben nem jelenik meg, és 8 napon belül nem nyújt be igazolást, hogy mi akadályozta meg ebben, pénzbírsággal és elzárással sújthatják.

Tovább


Legkirályabb vizi játékok

Jéghegy mászófal

Tovább


Ahol furcsán görbül a Föld

A Google Föld alkalmazás elképesztő közelségbe hozta el nekünk az egész világot, de ez az irgalmatlanul nagy munka korántsem hibamentes. A műholdas felvételeket összeillesztő szoftver nem egyszer bakizott. Ez különösen látványos probléma, ha a képek illesztése utakra, hidakra, autópályákra esik. A képeket nézve olyan érzése van az embernek, mintha az Eredet című filmbe pottyant volna.

Tovább


A világ legkirályabb házimozi-szobái

King Kong szoba:

A tévé mögül maga a király les téged, és a markából nézheted a filmet. A berendezés teljesen kőből és fából készült. Tervezője Tom Spina.

Uszoda-házimozi:

A wisconsinban élő tulajdonosok megunták a régi úszómedencéjüket, és átalakították tágas házimozi teremmé.

Tovább


Grimaszok a szülőszobában

Ki mondta, hogy minden újszülött egyforma...

Tovább


Furcsa vagy őrült szobrok

Némelyik szobor esetén kíváncsi lennék az alkotó lelkivilágára. Arról nem is beszélve, hogy ezeket vajon kik rendelték meg, és kik engedélyezték?

Tovább


Amikor a betűk képekké válnak

Egyetlen szó egy ügyes vizuális megoldással, a betűk életre kelnek, és képet alkotnak. Bár a szavak angolul vannak, a fordítás csak elrontaná a hatást. A legtöbb szó ismerős lehet, ha mégsem, akkor a képből felismerhető a jelentése.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog