Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A természet csodái: a szerelem-alagút

Ez az gyönyörű növényalagút ékes példája annak, mennyire nem ismerjük a környező országok természeti csodáit. Ez az erdei vasúti szakasz Ukrajnában, Kleven mellett található. A helyiek a szerelem alagútjának hívják.Romantikus séták, és nem ritkán házasságkötések színhelye. Nem kis munka lehet ilyen szép állapotban tartani ezt a csodát.

Tovább


Ahol a tél megmutatja igazi szépségét

Sajnos, ahogy egyre távolodunk a kis jégkorszaktól, és egyre inkább veszélyeztet minket a globális felmelegedés, annál kevesebb a reményünk rá, hogy igazi fehér télben legyen részünk. Marad nekünk az esős, lucskos, ködös, novembernek látszó tél. De vannak még helyek, ahol a tél igazi.

Tovább


Akiknek sikerült a test(sz)építés

Bárhol olvasunk vagy látunk hirdetéseket (akár tornagépet, akár fogyókúrás szert, vagy éppen magát a csodát akarják ránk sózni), mindig ott szerepelnek az "ilyen volt előtte/ilyen lett utána" típusú képek. A legtöbbjén messziről látszik, hogy nem valódi képek, a fotók manipulálva lettek. Testek és fejek cseréltek helyet, hogy láthassuk a bizonyítékot, bizony csodát lehet tenni ennyi idő alatt.

Mindez elveszi a kedvünket attól hogy valóban megpróbáljunk egészségesebben élni, újraformálni testünket. pedig lehetséges, és sikerülhet. Igaz, nem két hét alatt, hanem hónapok kellenek hozzá, nem mozgás nélkül, hanem kemény munkával, és nem csodaporokat magunkba tömve, hanem egészségesen táplálkozva.

Az interneten rá lehet bukkanni olyan képekre, amelyek valódi "ilyen volt előtte/ilyen lett utána" történeteket mesélnek el. Ezek a férfiak és nők érthetően letargikusak az első képen, és jogosan büszkék a másodikon. Mert ők valóban megtették azt, ami mások szerint lehetetlen. Íme néhány ilyen fotó.

Ezek a képek nem véletlenül készültek. Amikor szakértői segítséggel elkezdték testük átalakítását, a trénerek azért készítették ezeket a képeket, hogy menet közben a tükör előtt állva, vagy újabb képeket készítve láthassuk az eredményt, hogy valóban kifizetődő a befektetett munka.

Persze ezeken a képeken látszik, hogy pózolnak, itt-ott befeszítenek a tökéletes látvány érdekeében. De mindenki tisztában lehet azzal, hogy jogosan teszik.

Tovább


Ennyire szép bolygón élünk

Atabasca-vízesés, Kanada

Tovább


Csodás helyek a Földön

Tovább


Szépségverseny vagy pedofil paradicsom

Az Amerikában zajló gyermekszépségversenyek az elmúlt évtizedek alatt valami torz versengésbe csaptak át, amelynek áldozatai maguk a gyerekek. 4-7 éves kicsik, akiknek óvodában, iskolában, játszótéren lenne a helyük, huszonéves dámáknak maszkírozva produkálják magukat a színpadon, csakúgy, mint a felnőtt szépségversenyeken. Olyan az egész, mintha a New Yorki luxusprostiket keresztezték volna a Las Vegasi táncosnőkkel, és egy bangkoki gyerekbordéllyal.

Ez a pedofil paradicsom, egy olyan rémálom, amely eltorzítja ezeknek a gyerekeknek a lelkét, jellemét, miközben szeretetből megpróbálnak megfelelni az anyák elmebeteg vágyálmainak, amelyek saját sikertelen életükből fakadnak. Milyen beteg világ kell ehhez, hogy ezt szépnek és cukinak lássa. Férfiként és apaként is egyaránt borzasztónak, lealacsonyítónak látom az egészet. De inkább a képek beszéljenek helyettem. Ja és világbéke...

Tovább


Szépség és mutáció

A szépség mindenkit elbűvöl. Amikor párt választunk, mindenki a szépséget keresi. De miért? Hihetetlennek tűnik, de amikor a külső alapján választunk, az csak megóv minket a mutációktól. És íme a tökéletes mutáns: Saira Mohan.

Tovább

1234
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog