Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Családi ház házhozszállítással

Mi még csak 25-30 éve tanuljuk a katalógusból vásárlást, Hol volt még az Amazon, és az Ikea, amerikában ennek már csaknem 150 éves hagyománya. A hatalmas távolságok miatt ott tényleg mindent lehetett katalógusból rendelni. Akár házat is.USA Egyesült államok katalógus házhozrendelés ház

Tovább


Elhagyott tankok

Sajnos a világ számtalan helyén bukkanhatunk hajdani tankcsaták nyomaira. A gyilkolásra és pusztításra készült vasszörnyetegek roncsai nem egyszer ott maradtak pusztulásuk helyén. A természettől csak időlegesen lehet elhódítani a területet. Az élet visszafoglalja, körbeveszi, és ha sikerül, "élet-patinával" vonja be, és takarja el a maradványokat.A világ érdekes csata háború elveszett megsemmisült tank páncélos

Tovább


A világ legzöldebb öko-resortja

Luxus bio-oázis a sivatag mélyén.

A világ érdekes Egyesült Arab Emirségek Öko bio resort sivatag oázis

Tovább


A teljes napfogyatkozás legjobb képei

Ez volt a történelem legjobban, legtöbbek által megfigyelt teljes napfogyatkozása. Az Egyesült Államokban 99 évet kellett várni rá, de megérte.

2017 USA teljes napfogyatkozás Egyesült Államok

Tovább


22 amerikai kastély

Az Egyesült Államoknak rövid a történelme, és kevés a történelmi emléke. Ott már csodálkozva néznek egy "ősöreg" százéves házra. Ezek után érthető, hogy rajonganak az európai kastélyokért, tornyokért, bástyákért. De ők nem érik be egyszerű rajongással, ők meg is akarják szerezni. Ha már nem lehet övék az ősi kastély, építenek maguknak egyet. 22 modern kastély az Észak-amerikai kontinensről.

Cedar Rapids, Iowa

Tovább


Elhagyott elmegyógyintézetek

Jeremy Harris, amerikai fotós bejárta az Egyesült Államokat, és nemrégiben összeállított egy fotósorozat Amerikai elmegyógyintézetek címmel. Bejárt jó néhányat a világ leghátborzongatóbb elhagyott intézményei közül. Az elhagyott épületeknek különleges hangulata van, de ismerve az épületek korábbi funkcióját, baljóslatú érzés vesz erőt rajtunk.

Tovább


Fegyver szupermarket

Ezek után érthető, hogy itt tartanak. A rózsaszín pisztoly mindent visz.

Tovább


Mi esett a fejére?

Sandra Nabucco Rio de Janeiroban sétált kutyájával, amikor valami a fejére esett. Az 52 éves nőt kórházba kellett szállítani, ahol 272 tűskét távolítottak el a fejéből.

Tovább


A sárkány farka

Több, mint 300 kanyar egymás után, Amerika egyik legveszélyesebb útja.

Egyesült Államok, Appalache-hegység, Észak-Karolina-Tennessee határvidéke.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Magángátak a Mississippi partján

Amerikában a Mississippin sem ritkák az árhullámok, és ott is előfordul gátszakadás. A Yazoo mellékfolyó mellett a helybéliek megelégelték, hogy otthonaikat elmossa az ár, ezért aki megtehette, otthona köré saját gátat épített. A gátat nem bontják el az ár elvonulása után, csak megnyitják. Ha újabb árhullám jön, újból elzárkóznak.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog