Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sapporo Hó Fesztivál 2016

A legnagyobb japán téli fesztivál február 18-ig látogatható. Idén is több mint kétszáz különleges hószobor látható. Némelyik remekmű több száz tonna hóból készült.

A világ érdekes Japán Sapporo Hófesztivál 2016

Tovább


Épített magának egy szuper-sportkocsit

Mindenki őt akarta látnia a 2015-ös Hainan Nemzetközi Autóipari Kiállításon

Tovább


Papírvirágok utcája

Ezer és ezer virág repül a házak között.

Tovább


Állatok fekete-fehérben

Ilyen gyönyörű portrék még nem mutatták be az állatok jellemét, vagy legszebb tulajdonságait. A képeket a szerb származású fotóművész Boza Ivanovic készítette a belgrádi állatkertben.

Tovább


Extrém sporthoz extrém fotók

Különleges fényképek a legjobb sportolókról.

Tovább


A világ legnagyobb Star Wars hószobra

A japán hadsereg 3500 tonna hóval szállt be a munkába.

Tovább


George Barber motormúzeuma

A Barber Motorsports Park az Alabamai Birminghamban található többcélú versenypálya, a 300 hektáros létesítmény legnagyobb különlegessége a motorkerékpár múzeum. George Barber vette észre, hogy a világon sehol sem fordítanak kellő figyelmet a motorkerékpárok történetének bemutatására. saját kedvére kezdte el gyűjteni a motorokat, később a gyűjtemény megnyílt a nagyközönség előtt is. Napjainkra több mint 1200 régi és új motorkerékpárt állítottak ki, valószínűleg ez a világ legnagyobb ilyen múzeuma.

Tovább


Lebegő esernyők utcái

Minden júliusban a portugáliai Águedaban rendezik meg az Ágitagueda művészeti fesztivált. A fesztivál legnagyobb érdekessége az esernyők utcája, ahol több száz esernyő lebeg meseszerűen a sétálók feje felett.

Tovább


Dubai rendőrautó csodái

A világ legszebb és leggyorsabb rendőrautói.

A Dubaii rendőrség a büszke tulajdonosai a világ legszuperebb rendőrautó flottájának, a legjobb sportkocsik a világ minden tájáról. A flotta legújabb tagja a nettó 1 00 000 euróba kerülő Bugatti Veyron. Nulláról százra 2,5 másodperc alatt gyorsul fel az ezer lőerős csoda, végsebessége 408,3 kilométer/óra. De nem fogja kergetni márkatársait Dubai autópályáin, nem erednek bűnözők nyomába, mert a rendőrség csak PR célokra használja. Különböző turisztikai attrakciókon lehet majd látni ezeket a csodákat. Néhány a legszebbek közül.

Tovább


Motorján ülve temették el

Részleteket itt már olvashattál a temetésről, de most megérkeztek a szertartás képei is. Hatalmas plexikoporsóban, teljes motoros-felszerelésben, kedves, 1967-es Harley Davidson Electra Glide-jának nyergében ülve temették el pénteken az amerikai Billy Standley-t.

Egy régi kép élete teljében

Bebalzsamozva

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog