Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fiúból lány, lányból fiú

Nemrégiben megjelent egy mobil applikáció, amely a fotón szereplő személynek képes megváltoztatni a nemét, legalábbis a külső megjelenésében. A mesterséges intelligencia alapú szoftver képes ezeket a külső jegyeket a másik nemnek megfelelően átváltoztatni. Egy jókedvű felhasználó nem volt rest és jó néhány hírességen kipróbálta az alkalmazást.applikáció nem váltás

Tovább


Nekem ez kell: Viharálló esernyő

Előbb fúj el az orkán téged, mintsem kifordítsa ezt az ernyőt. Hi-Tech az időjárás ellen.

Tovább


Ezek tényleg nem normálisak!

Csatlakozz  a több mint háromezres közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

10 őrült bringa

Elképesztő gitárok

Hogyan szívasd az ifjú párt

 

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Nem halálos fegyverek

Sokkoló, borspisztoly ragasztópisztoly, hangágyú és "meleggé" tevő-bomba. Az új nem halálos fegyverek. Amelyek nem csak a frontokon, hanem a rendészeti erőknél is megjelenhetnek. Vissza fogjuk sírni azt az időt, amikor még könnygáz, gumilövedék, és vízágyú volt.

Tovább


Napi szubjektív: Daminen Broderick - Lenni vagy nem lenni

A távoli jövő számunkra már teljességgel idegen világában elképesztő technikai szinten élnek egymás mellett természetes és mesterséges lények, hexkapukon át közlekednek a bolygók, csillagok közt, és kedvükre alakítják környezetüket. Az aszteroidák birodalma azonban egészen más: szinte feudális viszonyok uralkodnak, s lakói elzárkóznak minden kapcsolat elől a gépi létformákkal és a fejlett technikával egyaránt.
Amikor Orwen Cima nagyúrnak, egy kisbolygó teljhatalmú vezetőjének fia, Telmah a Földre érkezik, az MI-k testet adnak Ratiónak, az addig anyagtalan komputertudatnak, hogy barátkozzon össze a fiúval, és tájékoztassa a gépeket szándékairól, minden lépéséről.
Visszatérve a Psziché aszteroidára, a furcsa pár udvari intrikák közepébe csöppen, melyeknek megoldása nem hagyja hidegen a máskülönben higgadt, számítóan kiszámított mesterséges intellektusokat sem.

Az ausztrál irodalom többszörösen díjnyertes fenegyereke fejtetőre állítja mind az SF-ről, mind pedig a regény műfajáról kialakult elképzeléseinket. Mintha futurisztikus Shakespeare-t olvasnánk, de királydrámáit komédiába oltva, tele nyelvi leleménnyel és váratlan csavarral.

Damien Broderick: Lenni vagy nem lenni
Sorozat: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Eredeti címe: The White Abacus
Fordító: Galambos Dalma
Oldalszám: 336 oldal
Bruttó fogyasztói ár: 2990-Ft

Damien Broderick: Lenni vagy nem lenni című kötete 20% kedvezménnyel megrendelhető Galaktika boltban.

 

A Könyv trailere:

 

Ajánlat:

Napi szubjektív: Cory Doctorow - Kis testvér

Napi szubjektív - Arthur C. Clarke: Mélység

Napi szubjektív: végre Clarke könyv újra

 

 

Ne hagyd ki a többit sem.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog