Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legmagasabb mászófal

Nem mászásra épült, de ez a mászófalak Everestje.

Svájc, Luzzone-tó. A mesetrségges tó vizét egy hatalmas, betongát tartja vissza.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Hol rejtőzik?

A terepen észrevétlen rejtőzködésben páratlanok a mesterlövészek. Nem véletlenül, a trükkjeiket az állatvilágból merítik. Nem csak legenda, hogy elsétálnál mellette. Te megtalálod őket a képen? Az első képen a terep látható, a második képen bekarikázták a mesterlövészt. Ha ezek után sem látod őket, a végén megmutatják magukat, miért olvadnak bele tökéletesen a környezetbe. Megengedik, hogy lásd őket.

Tovább


11 elfelejtett mesterség

Bábúállítóktól a testrablókig: 11 olyan munka, amin túlhaladott az idő, és a technika.

1. Bábú-állító: A gépek feltalálása előtt a kocsmákban és tekepályákon gyerekek állítgatták a bábukat és vitték vissza a golyókat a fizető kuncsaftok helyett.

2, Emberi ébresztőóra: Amikor még egy zsebóra egy vagyonba került, hajnalban az ébresztők járták az utcákat, és az adott időben bekopogtak a megfelelő ablakon. Ehhez hosszú botokat vagy apró köveket használtak.

Tovább


Bőr nélküli testek

Nem kell megijedni, nem horror, és nem is bűntény. Ezek oktatási eszközök.

Ezek a testek nem valódiak, csak annak látszanak.

Tovább


Látogatás a spermabankban

Üdvözöljük az inszeminátoroknál. Bevezetés a szarvasmarha bikák nemi életébe.

Tovább


Világsztárok a maszkok mögött

A maszkmesterek az évtizedek alatt elképesztő tökélyre fejlesztették a színészek eltüntetésének és mesebeli karakterekké változtatásának technikáját. Ismert sztárokat képesek úgy átalakítani, hogy gyakran rájuk sem ismerünk. De gyakran előfordul, hogy csak az eljátszott karakter lesz világhírű, és nem is sejtjük kit rejtenek a maszkok. Krimi, horror, sci-fi, fantasy, vagy csak egy elmebeteg vígjáték. Csak a stáblistáról, vagy még onnan sem tudhatjuk meg az igazat. A filmtörténet néhány ismert karaktere, és hogy kit rejt a maszk.

Tovább


Szendvicsművészet

Hihetetlen, hogy néhány dús fantáziájú séf, mit tud kihozni egy ártatlan, mindenki által ismert, egyszerű szendvicsből. Csak a fantáziánk, a képzeletünk szabhat határt. Néhány extrém, vagy egészen különleges mestermű.

Tovább


Hentesek hentese

Mióta tudom, hogy a húsipar hogy (és miből) dolgozik, nagyon megválogatom, mit és hol vásárolok. Néhány évvel ezelőtt igazi kincsre leltem: "A HENTES"-re .

Vannak jó és nagyon jó hentesek. És vannak a különleges hentesek. Nekik hivatásuk és életük a munkájuk. Miről lehet felismerni őket? Ők nem a szívüket és lelküket teszik bele a kolbászba, hanem a húst és a fűszereket.

Hogy ismertem meg Fleischmann Kálmánt? Csak az orrom után mentem. Mert egyszer megcsapott egy olyan illat, aminek nem tudtam ellenállni: füstölt húsok mindent elfedő szagorgiája. Az illatok forrása egy kisteherautó volt, amely át volt alakítva mozgó üzletté. Ablakában kötözött sonkák, paraszt sonkák csüngtek, kolbászok lógtak, a tepertő halomban állt. A hűtőpult pedig ínycsiklandozó finomságokat rejtett: házi májas, disznósajt, angol szalonna, hurka és kolbász, grill kolbászok, és még sorolhatnám.

Tovább


Mesterséges méh

Jöjjön gondolatkísérletünk második része! Ha sikeresek az eddigi eljárások, akkor van egy peténk, amelyből világra kell hoznunk az életet. Ez elméletileg szintén egyszerű, a mesterséges megtermékenyítéshez hasonlóan be kell ültetni az anyaméhbe. Ha minden rendben van, a szükséges idő letelte után megszületik szemünk fényének klónja. A tudomány nagyjából itt tart most. Így készült Dolly, az első klónegerek, klóncicák stb.

Tovább


Kannibalizmus a méhen belül

A méhen belüli kannibalizmus a húsevő fajoknál tapasztalható, melyeknél a megtermékenyítés során több embrió jön létre, de csak egy születik meg. A nagyobb vagy erősebb példány ugyanis képes kevésbé fejlett testvérével táplálkozni.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog