Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

11 híres római épület egykor és most

Hogyan néztek ki a római birodalom legendás épületei, amelyeket ma már csak romokban láthatunk.

A világ érdekes Róma római birodalom épület híres látvány

Circus Maximus

Tovább


Az ókori róma hihetetlen makettje

Gigantikus makett megmutatja hogyan nézett ki a I. Konstantin császár Rómája.ókor róma térkép makett

Tovább


Megunt tetoválások elrejtése

Mindenki hibázik, de néha ezek a hibák örök életűek, mint például tetoválnak. Szerencsére egy dél-koreai tetováló művész ezeket a hibákat újabb műalkotássá képes varázsolni. Legyen szó egy kifakult tetoválásról, amelyet meg kell menteni, vagy egy idézetről, amely elvesztette értelmét, Sigak instagrammon megosztott takaró tetoválásai második esélyt jelentenek az emberek számára. A képeken bemutatja az előtte/utána állapotot, de néhány fotón megmutatja a munka fázisait is. Tetoválás tetkó tatoo második eltakaró elfedő Sivak Dél-Korea

Tovább


Színésznők horromaszk mögé bújva

Minden reggel több órányi sminkelés, és az anyjuk sem ismerne rájuk.

A világ érdekes film horror színésznő szerep maszk

Bonnie Aarons - Az apáca, 2018

Tovább


Életre kelt művészek

Hadi Karimival idejét annak szenteli, hogy az elmúlt évszázadok híres művészeit 3D-s modellező programok segítségével életre keltse. Így festhettek a valóságban a múlt nagyságai, és így születtek újjá a közelmúlt hírességei.

művész 3D animáció kép

Ludwig Van Beethoven

Tovább


A legrondább sminkek

Egy internetes csoport külön gyűjti a rémálom sminkeket, az egyszerű emberek hanyag vagy elrontott fejeitől az önjelölt "önkozmetikusokig", akik a közösségi oldalakon "okítják" a népet a sminkelési trükkökre. Most összegyűjtötték a legrosszabb sminkes bakikat.smink rossz rémálom

Tovább


Mennyit változott a kedvenced?

Némelyik csak megnőtt, más sokat változott, van, amelyiket befogadták és megszépült. Gazdikat kértek meg, küldjék be kedvenceik egykor és most képeit.kutya macska gazdi

Tovább


Hasonmások mindenhol

Furcsa lehet találkozni önmagunkkal. hasonlóság hasonmás

Tovább


Gyógyító barátság

Arnoldnak, a weimari vizslának kölyökkorában komoly trauma érte egy nagy német juhásztól. Felnőve is állandó szorongással küzdött, félt a többi kutyától. Ausztráliában élő gazdája elhozta mellé Franket, a kicsi tacskót, aki a világ egyik legbarátságosabb kutyája. Ez a kapcsolat meggyógyította a vizsla lelkét.
Ha az eset nem Ausztráliában történik, a képek akár illusztrációk is lehetnének Homoki-Nagy István - Cimborák című régényéhez. Fickó, a magyar vizsla, Pletyka, a tacskó.kutya trauma társ barát vizsla tacskó

Tovább


Hajtánnyal az óriásfenyők alatt

Különleges és varázslatos kirándulás Kalifornia egyik legszebb erdejében.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog