Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Photoshop tetkók

Eegy modell, aki a testéből él meg, hogy tetováltathatja magát ennyire?

Tovább


Mocskos tűzfal helyett

MadC az egyik legelismertebb utcai festőművész. Jurassic park ihlette, 14x6 méteres mestermunka. A végén "hogyan készült" videó.

Tovább


Lebegő esernyők utcái

Minden júliusban a portugáliai Águedaban rendezik meg az Ágitagueda művészeti fesztivált. A fesztivál legnagyobb érdekessége az esernyők utcája, ahol több száz esernyő lebeg meseszerűen a sétálók feje felett.

Tovább


Művészi tökfaragás

Nem mindegy, ki fogja a faragókés nyelét. Így készülnek a különleges töklámpások.

Tovább


3D csodák a falakon

DALeast a művészneve annak az ismeretlen utcai művésznek, aki ezeket a csodás graffitiket készíti. A valódi nevét nem árulja el, annyit tudni róla, hogy kínai származású, és feleségével Dél-Afrikában él. Onnan járja a világot, és lenyűgöző alkotásait otthagyja a világ számos nagyvárosának falain.

Tovább


Csalóka térhatású rajzok

Ramon Bruin 30 éves holland autodidakta, szabadúszó művész. Az ideje nagy részében airbrush technikával egyedi festményeket és freskókat készít motorkerékpárokra, sisakokra, gitárokra, és még sok másra. Hobbija a térhatású, optikai csalódást okozó rajzok készítése. Megtalálod a Facebookon is.

Tovább


Hihetetlen könyvszobrász

Úgy bánik a könyvvel, mint a márvánnyal: szobrot farag belőle.

Guy Laramee, Quebecben élő kanadai művész, elképesztő térhatású látképeket farag ki egymásra rakott könyvekvől. A könyvkupaccal úgy bániik, mintha egy márványtömb lenne.

Tovább


Higgy a szemednek - Anamorfikus művészet

Anamorfózis: felismerhetetlenné torzított képek, amelyek csak egy különös nézőpontból, vagy egy rájuk helyezett tükörtárgy segítségével válnak újra láthatóvá. Néhány gyönyörű példa az utóbbi fajtából. A kép a tükörhenger, vagy a tükörkúp felületén áll össze. Nem semmi teljesítmény egy ilyet megrajzolni.

anamorfikus rajz

Tovább


Amikor nem amatőrök faragják a tököt.

Bár Halloween nem érdekel, de a tökfaragás jó móka a gyerekekkel közösen. Amíg mi egyszerű halandók leragadtunk a töklámpásnál, egy profi kezében elképesztő és rémisztő műtárgyak születnek.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  A mai menü, hogy ne felejtsd: Halloween van

Napi videó:   Ez mekkora barom

Napi fotó:  Egy igazán profi lufihajtogató

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A világ legrémisztőbb liftje

A világ legrémisztőbb vécéje

A rémisztés művészete

(via iif)

Tovább


Mire való a Photoshop?

A Photoshopnak "hála" most egy olyan világban élünk, hogy már egyetlen fotónak sem hihetünk. A képeket manipulálják, hogy a valóság helyett csak egy jobban eladható terméket kapunk. Pedig a Photoshop nem ezért készült. Hogy mégis mire? Michael O., a neves digitális művész megmutatja nekünk. Ő is a valóságot manipulálja, de nem akarja valóságként eladni. Ő álmokat vált valóra, álomvilágot teremt.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog