Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legkeményebb

Dupla amputáltként többre képes, mint az egészségesek.

Noah Galloway egyszerű srác volt az Alabama államban található Birminghamban. 2001-ben úgy döntött, hogy belép a hadseregbe. Gyalogos katonaként azon kevesek egyike volt, aki elit katonaként az első sorban szolgáltak a háború idején.

Tovább


Kutya négy műlábbal

Ennek a coloradoi kutyának nagyon rosszul indult az élete. Kóborló anyja a kölykökkel egy elhagyott ház pincéjébe húzódott be. Azonban azon a téli éjszakán nagyon hideg volt, és a pincében megfagyott az a pocsolya, amelyikbe az egyik kölyök belefeküdt. Másnap találták meg, de addigra már elfagyott mind a négy lába, a farka, az orra egy része, és az egyik füle. A kölyköt megműtötték, amputálták a lefagyott részeket. Miután felépült, négy új műlábat kapott. Noki'o azóta is boldogan él gazdájával.

Tovább


Tolószék lebénult kutyának

Ez a szegény pásztorkutya lebénult a két hátsó lábára. Gazdája úgy döntött, nem fogja elaltatni, hanem épített neki egy gördülő hámot, egy személyre szabott kutya-tolószéket. Maximális tisztelet érte.

Tovább


Szupernő lábak nélkül

Könnyedén belépdel tűsarkú cipőin. Pedig nincsenek lábai.

Aimee Mullins félelmetes. Félelmetesen erős. Szárkapocscsont nélkül született, ezért egyéves korában amputálták lábait térd alatt.

Egy tucat műlába van, alkalomtól függően választ. Szebben jár a magassarkú cipőben, mint sok nő.

Tovább


City in the sky - Város a város felett

A City in the Sky egy koncepció, egy képzeletbeli oázis a túlzsúfolt, piszkos, és szennyezett város felett, ahova el lehet menekülni a zaj, a stressz, és a szennyeződés elől. Az épületek ötletét a japán tervező a lótuszvirágokból merítette.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Nagyon tud a kínai vattacukor-árus

Napi videó:   Nők akkor és most

Napi fotó:  404-es szoba titka

 (via icreatived)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tudod mi az igazi szerelem? Ez!

A fotósorozat végére magyarázatot kapsz. Vigyázz, megdöbbentő képek is szerepelnek a sorozatban:

Taylor Morris és Danielle Kelly szerelme még a gimnáziumban kezdődött. Amikor Taylor az amerikai hadsereg robbantási szakértője lett Virginiába költöztek. 23 évesen az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor idén, május 13-án rálépett  egy házi készítésű aknára. A bomba felrobbant. Elvesztette kezeit és lábait, de életkedvét és a feleségét nem. 5 hónappal a baleset után újra jár, és boldogan él feleségével.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:    Áztatva a legjobb

Napi videó:   Óvatosan a vízággyal

Napi fotó:  Áradás előtt és után

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A természet csodái: a szerelem-alagút

Valós szerelem – Virtuális személy

A természet csodái: A kínai Tündérhíd

(via navytimes)

Tovább


Elképesztő! Lábnyom a padlóban

Kínában a hit erejének egy furcsa bizonyítékát őrzi egy buddhista templom. A padlóba mélyed egy szerzetes talplenyomata, némely ponton 3-4 centiméter mélyen. Bármilyen hihetetlen is, a talpnyom valódi, sőt, a szerzetes két tenyere is mély árkot vájt a padló deszkáiba.

Tovább


Ahogy sosem láthatod a kutyádat

Tovább


Bolyongás a legnagyobb kukorica-labirintusban

Öt hektáron 5 kilométer útvonal, és kétméteres kukorica vár Kiszombor határában.

A labirintus a levegőből

Tovább


Bogár printer

Kenj be egy bogár lábát festékkel, és tedd egy papír közepére. Nem tudom, hogy egy elvarázsolt művész, vagy a bogarak mozgására kíváncsi tudós ötlete volt, de kétség kívül érdekes az eredmény. Rovarnyomok a papíron, avagy a bogárprinter művészete.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog