Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Repülő bringa

Egy cseh cég megálmodta a jövő repülő biciklijét. Lelki szemeink előtt ne E.T. jelenjen meg, ahogy a BMX bringa első csomagtartójában elrepül a hold előtt. A futurisztikus járgány inkább az ultrakönnyű moszkitó helikopterekre emlékeztet.

Tovább


Seon Trike, a városi háromkerekű

Sok fejlesztő keresi a megoldást a nagyvárosi közlekedési problémákra. Legyen viszonylag gyors, kényelmes, könnyű, és környezetbarát. Egyre több tervező kötelezi el magát az ember hajtotta szekezetek mellett. Így tett Luis Alberto Cordoba Dorantes is.

Tovább


Ilyen egy bringás combja???

Aki látott már közelről kerékpáros versenyzőket, az tudja, hogy karcsú, inas sportolók: vékony lábak, fokhagyma hátsó. De a német kerékpáros, Robert Förstemann combjai elképesztették az olimpia nézőit. Négy évvel idősebb társával André Greipellel együtt letolták a gatyájukat, hogy szemmel is jól látható legyen a különbség. Grepiel lába sem vékony, de Förstemann 73 centi kerületű combjai döbbenetesek. Ilyen csak testépítő világversenyek döntőseinél látható. Lehet ilyen combokat pusztán edzéssel kidolgozni? Mindenki vonja le a maga következtetéseit, hova fog ez vezetni.

Tovább


Macskakerék őrült gazdiknak

Tunya macska elhízik, fellép a Gerfield-szindróma. Mozgatni kell a drága kedvencet, de sok helyen nem lehet kiengedni a macskát. Mi ilyenkor a teendő? A macskakerék! A mókuskerék macsakméretű változata. Barkácsoló gazdiknak kötelező feladat.

Tovább


Autómentő Honda-motorkerékpár

Sok balesetnél az okozza a legnagyobb gondot, hogy a sérült autókat elszállítani akaróvontatók vagy trailerek sem juktank oda az esethez a dugó miatt. Valószínűleg egy félévig tartó éjszaka átpiálása kell ahhoz, hogy egy ilyen ötlet az ember eszébe jusson. Egy svéd cég, a Coming Through megalkotta a Retrievert, az az autóvontató motorkerékpárt.

Tovább


Bicikliző robot

A számunkra olyan természetes és hétköznapi mozgások, mint a járás, ugrálás, lépcsőzés, sőt önmagában véve már az állás is elképesztően bonyolult folyamat a valóságban. Az agynak az érzékszerveknek, valamint csontok, izmok, és inak tucatjainak tökéletes együttműködése szükséges, amely rendkívül gyorsan és különlegesen finoman történik. Ezért tanuljuk meg olyan nehezen. Ahogy a kerékpározást is.

Tovább


10 őrült bringa

Tovább


Forradalmi Honda robogó

A Honda mindig is híres volt úttörő újításaikról és fejlesztéseikről, jövőbe mutató koncepcióiról. A Genfi autószalonban bemutatott háromkerekű motorjuk talán új irányt szabhat a fejlesztéseknek.

Tovább


Bringa Peugeot módra

A Peugeot mindig élen járt a kerékpárok tervezésében, és ez napjainkban is igaz. A forradalmi technológiát, a különleges alapanyagokat előszeretettel ötvözik a különleges megjelenéssel. A születésnapi párizsi rendezvényen bemutatott kerékpár is önmagáért beszél.

Tovább


Kolelinia, avagy kerékpárút a levegőben

A Kolelinia-terv elképzelése szerint, a kerékpárutat kiemelné az autók és gyalogosok fölé.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog