Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jeges frizura verseny

2011 óta rendezik meg a Kanadai Takhini melegvízű forrásainál a jeges frizura versenyt. Idén 288-an jelentkeztek a versenyre. Öt kategóriában lehet indulni: A Legjobb Férfi, A Legjobb Női, A Legjobb Csoport, a Tim Horton Legkreatívabb díja és a Nongshim Noodles People's Choice díja. Az idei versenyen minden győztes 2000 kanadai dollárral és egy ingyenes belépésre jogosító tagságival lett gazdagabb. forrás meleg Kanada jeges frizura

Tovább


Meglepetés a jeges vihar után

Nem tudom, mennyire őszinte a mosolyuk.

A genfi-tó partján fekvő svájci Versoix városában néhány fiatal úgy döntött, az estét együtt töltik. Leparkoltak egy tóparti szórakozóhelynél, és beültek. Késő éjszakáig maradtak, mert odakinn jeges vihar tombolt. Amikor elcsitult, kijöttek, nagy meglepetésben volt részük.

Tovább


Túl közeli találkozás a jegesmedvével

Gordon Buchanan operatőr a természetfilmekre specializálódott. Egyik utolsó útja a sarkvidékre vezetett, ahol rátámadt egy dühös nőstény jegesmedve. A támadás 45 percig tartott. Buchanan mégis biztonságban volt, mert egy ütésálló plexifülkében üldögélt, ami a cápaketrec sarkvidéki megfelelője. A művész mindent megörökített belülről.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Különleges és tökéletes baconos sajtburger

Napi videó:   Így kell országimázst építeni.

Napi fotó:  Ez most kőkemény birkózás, vagy egy érzelmes tangó?

 (via wot, youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Európára veszélyes a jeges-tengeri édesvíz

Hatalmas mennyiségű olvadt édesvíz gyűlt össze a Jeges-tenger egy szűk régiójában. A sós víz felszínén úszik, és egyre terebélyesebb. Komoly veszélyt jelent, mert ha megváltozik a széljárás, az édesvíz átfolyik az Atlanti-óceánba, és komolyan befolyásolhatja az enyhébb észak-európai időjárást biztosító áramlatokat.

Tovább


Felgyorsulhat a klímaváltozás: óriási metánkiáramlások a Jeges-tengeren

Az Arktisz jege alatt a metán szilárd formában, hidegben, nagy nyomás alatt található. Ha felmelegszik a tenger, a metán felszabadulhat, és felgyorsíthatja a felmelegedést. Sajnos a folyamat már beindult. Hatalmas méretű, olykor az egy kilométeres átmérőt is elérő metánkiáramlások tarkítják a Jeges-tenger felszínét, a tengerfenékről közvetlenül a légkörbe juttatva ezzel a veszélyes gázt. Az aggasztó jelenséget nemrég felfedező orosz kutatók attól tartanak, hogy az északi-sarki jégpad visszahúzódása nyomán felszabaduló hatalmas mennyiségű metán nagymértékben felgyorsíthatja a globális klímaváltozás folyamatát.

Tovább


Ússz a medvével!

Több mint döbbenetes ez a kép, de nincs veszély: a kislány tökéletes biztonságban van a Cochrane Jegesmedve parkban.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog