Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Láttál már zeblót?

Neve nem túl szép, de az állat gyönyörű. Egy ritka hibrid, apja egy zebra, anyja egy ló. A hibrid állat neve mindig a két állat nevéből áll össze, előre kerül a hím neve. Ha a zebra a kanca lett volna, akkor lobra lenne a neve. Carina Maiwald csodás képeket készített az állatról.

A világ érdekes zebra ló zebló

Tovább


Mocskos teherautók festője

Minden autótulajdonos tudja, hogy amint járműve bepiszkolódik, az utcai gúny célpontjává válik. Gondoljunk csak a klasszikus "Mossál le" üzenetre. De Nyikita Golubev orosz művész számára ezek üres vásznak, amelyekre hihetetlen, szürreális műalkotásokat készít. amelyek esőben elhalványulnak, vagy egy új szennyeződés elnyelik őket.

piszok mocsok sár autó teherautó mű festmény grafika

Tovább


Játék a naplementével

Régi játék a lenyugvó napot labdaként fotózni. Krutik Thakur hobbifotósként kezdett játszani a nappal, de ezt most már egy magasabb szinten űzi. Játékos fényképei lenyűgöző fantáziáról árulkodnak. naplemente labda sziluett

Tovább


Kutyák vicces pózokban

Néha annyira lazák, hogy csoda, hogy szét nem esnek. kutya póz vicces fekvés ülés

Tovább


Tyúk mennyország

Ezek a tyúkólak szebbek és dizájnosabbak, mint sok B&B szállás.csirkeól tyúkól dizájn

Tovább


A tetoválás egy magasabb szintje

Mr. Stucklife, a fiatal tetováló művész a svédországi Stockholmból származik. Stílusa egészen egyedi, munkái nagyon részletgazdagok és a realizmusra összpontosít. A művész sok szobrot is használ munkájában, stílusa pedig görög és római ihletésű. Többnyire fekete-fehér tetováláskokat készít Néhány munkája illúziónak tűnik - a tetovált szobrok úgy festenek, mintha a személy testébe vájták volna őket.retoválás tetkó tatoo szobor klasszikus

Tovább


Mint egy himzés a testen

A dél-koreai tetoválóművész, Sion Kwak munkái. Ezt a művészeti formát használja fel a koreai hiedelmek, hagyományok, kultúra és értékek történetének elmondására. Finom mintákat készít olyan csomókból és bojtokból, amelyek semmi máshoz nem hasonlítanak.Sion Kwak tetoválás hímzés

Tovább


Különleges színek hihetetlen állatok

állat szín furcsa különleges

A természet gyönyörű furcsaságai.állat szín furcsa különleges

Tovább


Életre kelt művészek

Hadi Karimival idejét annak szenteli, hogy az elmúlt évszázadok híres művészeit 3D-s modellező programok segítségével életre keltse. Így festhettek a valóságban a múlt nagyságai, és így születtek újjá a közelmúlt hírességei.

művész 3D animáció kép

Ludwig Van Beethoven

Tovább


A világ végén élni olyan, mint az űrben

Bár jelenleg huzamosabban az űrben tartózkodni csak a Nemzetközi Űrállomáson lehet, de ez hamarosan változhat. A hosszan tartó bezártságra a Földön, hasonló körülmények között is fel lehet készülni. Az Antarktiszon.Concordia bázis Anterktisz világűr élet

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog