Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legnagyobb reprodukció

1,2 hektár elég egy festményhez?

Tovább


Kutyafajok 100 éve és most

A fajtanemesítés 100 éve Talán nem kellett volna átformálni mindegyiket.

Tovább


Szemétből LEGO-ház

Egy holland cég hulladékból emel villámgyorsan házakat.

 

A LEGO egy fantáziadús játék, de bizonyos körülmények között életmentő lehet.  A földrengések, szökőárak, vulkánkitörések és a tornádók óriási károkat okoznak.  A legnagyobb probléma, hogy a túlélők fedél nélkül maradnak. Hogy újra tető kerülhessen a fejük felé, először a romokat kell eltűntetni.

A Mobil Factory teljesen új dimenzióba emelte a katasztrófa-elhárítást, és helyreállítást. A 73 éves holland üzleti tanácsadó és fenntarthatósági szakértő, Gerard Steijn ötlete az volt, hogy a romokból kell ideiglenes épületeket felhúzni.  Így nem kell törődni az elszállítással.

Mindössze két konténerből álló gépének egyik oldalán a törmeléket kell adagolni, amelyet megőröl, cementet és vizet adva hozzá betont készít, amelyből LEGO-kockához hasonló elemeket készít. Az elemekből utána villámggyorsan lehet építkezni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Macskaőrség:  Bengáli tigris a hátsó kertben

Napi videó:   Öregúr kipróbálja a gördeszkát

Napi fotó:  Szellemhajó

 (via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Mesebeli pici vityillók

Mintha egy fantasy-világ éledne fel.

Tovább


Az uszadék-fa szobrász

Nemrégiben már bemutattam James Doran-Webb-et, a hihetetlenül tehetséges szobrászt, aki uszadék-fából készítette sárkány szobrait. A Fülöp-szigeteken élő művész a természet által megformált fát egy acélvázra erősíti. Nem csak sárkányokat készít, korábbi munkái élő állatokat formáztak meg. Hihetetlen, hogy a halott fa mennyi életet, erőt, és dinamizmust képes árasztani.

Tovább


Igazi élő egyház

Legalábbis a ház vagyis a templom élő. Ez az elbűvölően gyönyörű élő fa templom az új-zélandi Brian Cox kertjében áll, de ez még inkább hihetetlen, hogyí ezt csodát mindössze 4 év alatt hozta létre.

Tovább


Aki a fából életet teremt

A dán művész Thomas Dambo hulladékfából készít zseniális szobrokat.

Tovább


A fában lakozó sárkány

James Doran-Webb, a hihetetlenül tehetséges szobrász, uszadék-fából készíti szobrait. A természet már maga elvégzi a fa átalakítását a művésznek csak fel kell használnia. Doran-Webb a Fülöp-szigeteken dolgozik, az uszadék-fát egy acélvázra erősíti. Legújabb munkái a rémisztő uszadék sárkányok, amelyeken látszik, rettegésben tudnák tartani a környező vidék falvait.

Tovább


Casa Brutale

Bámulatos rejtett ház, félelmetes kilátással a tengerre.

Tovább


A férfi, aki megteremtette álmai otthonát

Így lesz igazi otthon az erdő mélyén.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog