Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az unikornis kutya

Rae egy tündéri gonden retriever. Egy furcsa baleset történt vele, születésekor hiányzott a bal füle. Ezek után meglepő módon a jobb füle középre vándorolt. Így lett belőle egy furcsa unikornis. kutya Golden Retriever fül egyszarvú unikornis

Tovább


Lélegzetelállító fényképek a pilótafülkéből

A holland Christiaan van Heijst, és barátja Daan Krans közösen vezetik Amazing Aviation nevű cégüket. Csodálatos fényképeket készítenek a repülőgép pilótafülkéjéből. A képek India, Kína, és Kanada felett készültek.A világ érdekes pilótafülke fénykép

Tovább


Kamion luxuskabinnal

Ha már a élete nagyobb részét az utakon tölti, ez a fickó nagyon otthon akarja érezni magát. Nem elégedett meg egy hálófülkével, megnyújtatta a vontató alvázát és felépíttetett rá egy komplett garzonlakást. Ha nyugdíjba megy, talán csak leakasztja az utánfutót, és éli tovább az életét.A világ érdekes kamion tréler lakófülke

Tovább


Szauna-gondola

Újrahasznosított lanovkából szaunakunyhó

A világ érdekes svájc lanovka sikló fülke szauna

Tovább


Legcsajosabb bukósisakok

Mindenki macskanő lehet a motor nyergében.

kütyülógia motor sisak macska fül festés

Tovább


Igazán, de igazán nagy fülek

Némelyik Dumbóval is felvenné a versenyt.
Tovább


Virtuális próbafülke

A férfiaknak általában nyűg a ruhavásárlás, a nőkre ez kevésbé igaz. Azonban ha sokat kell próbálgatni, az rövid úton mindenkinek az agyára megy. Pláne, ha szűk farmert kell próbálgatni egymás után. A kiborulás helyett itt a virtuális próbafülke, amely a "Me-Ality" nevet viseli.

Tovább


Túl közeli találkozás a jegesmedvével

Gordon Buchanan operatőr a természetfilmekre specializálódott. Egyik utolsó útja a sarkvidékre vezetett, ahol rátámadt egy dühös nőstény jegesmedve. A támadás 45 percig tartott. Buchanan mégis biztonságban volt, mert egy ütésálló plexifülkében üldögélt, ami a cápaketrec sarkvidéki megfelelője. A művész mindent megörökített belülről.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Különleges és tökéletes baconos sajtburger

Napi videó:   Így kell országimázst építeni.

Napi fotó:  Ez most kőkemény birkózás, vagy egy érzelmes tangó?

 (via wot, youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Csokoládé-hegyek

Senki sem tudja, hogy alakultak ki a Fülöp-szigetek legrejtélyesebb képződményei.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog