Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ősz modell

Csaknem hatvanéves, de lazán lenyomja a fiatalokat.

Tovább


Határtalan szeretet

Beteg testvérével együtt csinálta végig a versenyt.

Tovább


Miért kopasz az exelnök?

Emberségből jeles a gesztusért.

Az amerikai exelnököknek többek között két dolog jár élete végéig: az Elnök úr megszólítás, és a személyi védelem. Természetesen ez kijár az idősebb George Bush elnöknek is. Otthonát, és Maine állambeli Kennenbunportban lévő nyaralójára is népes testőr csapat vigyáz.

A jelenlegi és az exelnök nemrégiben egy rendezvényen

Nemrégiben egy reggelen a 89 éves elnök arra lett figyelmes, hogy a nyaralóra vigyázó összes testőr teljesen kopasz. Megkérdezte ennek okát. Kiderült, hogy a titkosszolgálat egyik tagjának kisfia leukémiás, és a kétéves kisfiú a kezelések hatására elvesztette a haját. Édesapja, hogy a fiának könnyebb legyen, leborotválta a saját fejét. Mikor ezt a kollégái meglátták, szolidaritásból egyre többen választották a kopasz fejet. Az ügynökök így mutatták ki együttérzésüket egyik társuk kétéves gyermekével.

Amikor az elnök meghallotta ezt a történetet, úgy döntött csatlakozik az ügynökökhöz, és ő is kopaszra nyíratta fejét. A nyaralóban vendégül látták a kisfiút, és közös csoportkép is készült az eseményről.

George Bush és neje, Barbara csaknem 60 évvel ezelőtt elvesztették akkor négyéves gyereküket, Robint, aki szintén leukémiás volt.

A volt elnök körüli egység egyébiránt honlapot is létrehozott a www.patrickspals.org címen, hogy adományokat gyűjtsön a kisfiú kezelésének költségeire. A weboldalon is látható a fotó a kerekes székben ülő és a kisfiút az ölében tartó Bush elnökről.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Darabos narancsfinomság

Napi videó:   Így lehet labor-eszközökkel zenélni

Napi fotó:  Létezik ilyen barátság is

(via bbc,mti)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ma se higgy a szemednek

Nézd meg jobban, a szemed becsap.

Tovább


Ahol sokkal izgalmasabb a politika

Íme Venezuela új sportminisztere: Alejandra Benitez Romero. A 32 éves nő a Venezuela színeiben vívott a 2004-es, 2008-as, és 2012-es olimpián. Most ő az egyik legszexisebb politikus a világon. Talán nekünk sem ártana példát vennünk. Valószínűleg a fél ország jobban odafigyel a sport ügyére.

Tovább


Hat generáció egyetlen családi fotón

Idén anyák napján különleges kép készült az Egyesült Államokban. Egyetlen fotón szerepel egy család hat nőnemzedéke.

A család legidősebb tagja, Mollie Wood 1901-ben született, és idén tölti be a 111. életévét. A család legfiatalabb tagja Braylin Marie Higgins márciusában született, nem sokkal anyák napja előtt.  Így készülhetett ez a különleges kép.

A család hölgytagjai amúgy is elképesztőek. Mollie lánya, Louise Minter már 88 éves, de még mindig igen aktív életet él, már három évtizede, hogy nyugdíjba vonult a General Electrictől, de még mindig háztakarítást vállal. „Ez egy kis plusz pénz, hogy ne keljen annyira figyelni a kiadásokra.” – mondta.  Mindössze öt percre lakik édesanyjától, akit hetente többször meglátogat.

A 70 éves unokát, Bette Godsont hetente három este  kombinált jóga és pilates órán lehet megtalálni.

Csatlakozz a közel nyolcezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi fotó:   Vízesések egymás után

Napi videó:   Az igaz Sex-machine

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Gitár 7000 fából

Szakrális csodák: a Keresztek hegye

Mennyország a Földön

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via huffingtonpost)

Tovább


Űrhajóskoszt az autóba

Mindennapjainkban az idő lett a legfontosabb tényező, és egyik legfontosabb célunkká vált, hogy minél többet tudjunk megtakarítani belőle. Egyre több időt töltünk autónkban, gyakran teljes tétlenségre kárhoztatva. Ennek következménye az, hogy egyre többen étkeznek az autóban. És az élelmiszeripar erre az űrhajósételekkel válaszolt.

Tovább


Homokóra - villanyrendőr

Egy thaiföldi fiatal dizájner meg akarta reformálni a közlekedési lámpákat. Az ötlet kitűnő, de teljesen használhatatlan. Íme a homokóra kresz-lámpák.

Évtizedek óta változatlanok a kereszteződésekben használt forgalomirányító lámpák. Mindössze annyi fejlődés történt, hogy a hagyományos izzókat egyre több helyen váltja fel a LED-panel. Egy-két helyen már felbukkant olyan lámpa is, ahol a teli piros vagy zöld szín helyett azonos színű visszaszámlálás jelenik meg, ezzel is segítve az autósok tájékoztatását.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog