Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Darwin-díj várományosok

És a 2017-es év jelöltjei a következők:

Tovább


Mobil fotó-díj 2016

Sokan azt hiszik, egy jó fotóhoz nagyon jó gép kell. Persze az sem árt, de a fotós szeme többet számít. Ráadásul ma már a legtöbb mobilban olyan fényképezőgép van, amelynek minősége bőven elég egy remek kép készítéséhez. Épp ezért jött létre a Mobil Photo Awards, a kizárólag telefonokkal készített fényképek versenye. A zsűri véleménye szerint a múlt évben készült nevezett képek közül ezek a legjobbak.

Tovább


24 fantasztikus smink, ami Oscar–jelölést érdemelt

Színészek és maszkok, akik egybeforrtak, és Oscar-jelölést érdemeltek. A sminkesek mellett a színészek türelme is díjazásra méltó, akiknek néha több órát kell mozdulatlanul ülniük, vagy utána a több kilós jelmez alatt bírni a hőséget.

Hugh Keays-Byrne - Halhatatlan Joe - Mad Max, a harag útjaA világ érdekes színész smink Oscar-díj jelölés

Tovább


Vidám vadvilág

Az idén először meghirdetett fotóverseny legjobb 13 képe.A világ érdekes vidám állat fotó verseny díj Comedy Wildlife Photography Awards

Tovább


Tetkó 60 év felett

Nagy divat a tetoválás, de sokakat aggaszt, hogy öreg korukra, amikor a testük megváltozik, mi lesz a testükre rajzolt képekkel. Két tucat nyugdíjas kamerák elé állt, hogy megmutassák tetovált testüket.

Tovább


Közalkalmatlanság

Néha úgy érzem, hogy a közigazgatásban felvételi követelmény az elmebaj. Tisztelet a - nem ritka - kivételnek, de gyakran elkeserítő az alkalmatlanság, a hozzá nem értés, az érdektelenség, az ostobaság.

A történet a következő. Egy Heves megyei kicsiny faluban él egy idős úr, nevezzük csak egyszerűen Józsi bácsinak. Józsi bácsi nyugdíjas, tulajdonképpen nem lát, nem hall, köszvénye van, és magas a vérnyomása. Mégis felszólító levelet kapott, hogy vegyen részt a polgárvédelmi szolgálatra kötelezettek továbbképzésén. Amennyiben nem jelenik meg, és 8 napon belül nem nyújt be igazolást, hogy mi akadályozta meg ebben, pénzbírsággal és elzárással sújthatják.

Tovább


A hülyeség önkéntes adója

Az üzenet egyértelmű: ha hülye vagy, fizesd meg az árát.

Szemem elé került egy furcsa reklámbanner a facebookon: ismerd meg az előző életedet, mi voltál. Rákattintottam, gondoltam valamilyen visszavezetéses tréninget hirdetnek. De nem. Eljutottam egy olyan honlapra, ahol majd megvilágítják nekem előző életeimet.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog