Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Velence ember nélkül

Velence az elviselhetetlen tömeg városa lett. Nyáron lépni sem lehet a turistáktól. Albert Dros fotós is ezért döntött úgy, hogy inkább egy téli hétvégét tölt el a városban. Természetesen nem farsangkor, mert akkor ugyanúgy élhetetlen Velence. Számítása bejött, egy ködös téli napon szinte senkivel sem találkozott az utcákon. Olyan képeket készíthetett,  amelyeken nem szerepelnek emberek. Kivéve, ha ő akarja.A világ érdekes Velence ember magányos elhagyatott

 

A világ érdekes Velence ember magányos elhagyatottA világ érdekes Velence ember magányos elhagyatottA világ érdekes Velence ember magányos elhagyatottA világ érdekes Velence ember magányos elhagyatottA világ érdekes Velence ember magányos elhagyatottA világ érdekes Velence ember magányos elhagyatottA világ érdekes Velence ember magányos elhagyatottA világ érdekes Velence ember magányos elhagyatottA világ érdekes Velence ember magányos elhagyatottA világ érdekes Velence ember magányos elhagyatottA világ érdekes Velence ember magányos elhagyatottA világ érdekes Velence ember magányos elhagyatottA világ érdekes Velence ember magányos elhagyatott

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Elárasztott Velence

Natalie Elena Mossi már járt Velencében, de amikor hallotta, hogy ellepte a várost a víz, összecsomagolt 100 kilométerre lévő otthonában, és azonnal utazott. Az olasz fotós hölgy szereti a várost, és úgy gondolta, most egy másik arcát ismerheti meg. Tudta, hogy a várost időnként ellepi a dagály, de ami a érkezésekor fogadta, egészen megdöbbentette. A dagály már nem csak időnként, hanem évente önti el a várost, és egyre magasabban mossa a falakat. Velence lehet a klímaváltozás első áldozata.

Velence árvíz áradás felmelegedés klímaváltozás

Tovább


Szokatlan apály a gondolák városában

Ennyire kevés vizet ritkán látni a városban.A világ érdekes Velence apály szárazság

Tovább


Óceánjáró Velencében

Elképesztő látvány ha az egyik legnagyobb óceánjáró kiköt Velencében. Az MSC Magnifica 194 méter hosszú, 34 méter széles, és 17 emeletes.

Tovább


A spanyol Velence

Empuriabrava a látszat ellenére a világ egyik legnagyobb kikötője. Spanyol Velencének is becézik.

Katalóniában a Costa Braván, közvetlenül a spanyol-francia határ alatt található egy különleges város: Empuriabrava.


Nagyobb térképre váltás

Kicsit olyan, mintha Velencét New Yorkkal keresztezték volna.

Tovább


Jeges ár Velencében

A hideg, a hó, és az áradás egyszerre csapott le Velencére:

Tovább


Ahol jó élni: A varázslatos Giethorn

Hollandia talán legvarázslatosabb települése. Egy falu, ahol se utak, se autók nincsenek, csak csatornák és csónakok. Ez Hollandia Velencéje: Giethoorn.

Persze ez ma már csak költői túlzás, hogy nincsenek utak, mert a település terjeszkedik, de nem is oly rég még igaz volt.

Ezen az asztalsimaságú területen 1170-ben egy nagy árvíz pusztított, és szinte minden elpusztult.

Tovább


Befagytak a gondolák

Velencét sem kímélte a sarkvidéki levegő. Ahogy elborította Olaszországot a hó, és belepte a hideg, az Adria sem tudta megvédeni Európa ékkövét. Évtizedek után újra befagyott a lagúnák városa. De ez csak egy újabb csodás arcát mutatja meg a városnak.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog