Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az őrült vadász terepjárója

Ez a legőrültebb Ford Pickup, amit valaha láttam. Bizarr díszítése a legbetegebb dolog, ami a szemem elé került. A kocsit borító állatbőrök, és kitömött állatok olyan látványt keltenek, mintha törve-zúzva átszáguldott volna egy állatparkon.

Tovább


Gyilkos futóverseny

Európa legkeményebb futóversenyét Szlovéniában rendezték meg. Nem a távolság a kihívás, hiszen csak 400 métert kell futni. De azt felfelé egy hegyoldalon. Méghozzá a planicai siugró sáncon és dombon. 400 gyilkos méter, amely durvább, mint a lépcsőfutás. Igazi izom- és tüdőgyilkos kihívás. 300 férfi és nő állt rajthoz az idei versenyen, hogy megküzdjön a néhol százszázalékos emelkedővel.

Tovább


Terepjáró a határkerités tetején

Az Egyesült Államokat Mexikótól elválasztó kerítés nem véletlenül kapta a vasfüggöny nevet. A hegesztett, vasoszlopokból álló kerítés hivatott az Államoktól távol tartani az illegális bevándorlókat, és a drogcsempészeket. Nemrégiben a határőrség járőröző egysége különleges látványra lett figyelmes. A drogcsempészek rámpát épített a kerítés fölé, azon próbáltak áthajtani terepjáróval. A kocsi még bírta is erővel, de csempészek kihagyták a számításból az autó hasmagasságát, és az fennakadt a kerítés tetején. A csempészek ott hagyták fenn az autót.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Mekkora marhaság

Napi videó:   Rekviem az utolsó kékbálnáért

Napi fotó:  Háború zenés kisérettel

(via piximus)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Lánctalpas kerekesszék

Először azt hittem játék, de tökéletes közlekedési eszköz a természetben és a szabadban aktív életet élni akaró mozgássérülteknek.

Tovább


A legszerencsésebb fickó

Bizonyos körökben nagy coolság drága autókkal elhagyatott utakon száguldozni, akár a filmekben. Csak arról az apróságról felejtkeznek el gyakran, hogy a filmekben a látszólag céltalan száguldást a kaszkadőrök ezerszer elpróbálták. Az utat ismerik mint a tenyerüket, pontosan tisztában vannak autójuk képességeivel, az utat lezárták és rendőrök biztosítják.

Épp emiatt szoktak ezek az amatőr száguldások csúfos véget érni. Az itt látható képeken a világ legszerencsésebb fickójának autója látható. Autóval száguldott az erdei úton, csak arra nem számított, hogy a területre vezető utat sorompóval szokták lezárni. Sofőrünknek azonban az átlagosnál nagyobb pechje volt, mert a sorompó kivételesen félig nyitva volt. Ahelyett, hogy összetörte volna a sorompót, a masszív vascső egyszerűen felnyársalta az autót. A cső vége az utastérben, a vezetőülésnél állt meg.

Tovább


A világ legnagyobb makett repülőtére 900 millióért

Németországban elkészült a világ legnagyobb működő makettrepülőtere. A látvány elképesztő, mint a befektetett munka és pénz is.

Tovább


Elektromos terepgördeszka

A gördeszka igazi otthona a nagyvárosi flaszter, de évek óta kísérleteznek, hogy a kivigyék a természetbe. Az igazi természetközeli élményhez azonban komoly terepjáró képességre van szükség. Ehhez tökéletes választás a Fiik, nemcsak aszfaltra, hanem terepre is.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog