Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A rizsföldek pszichedelikus szépsége

A hegyoldalakra felkúszó, rizzsel beültetett, tengerként hullámzó teraszok csodálatos látványt nyújtanak. A látvány még varázslatosabb, amikor a rizs még nem nőtt meg, és a lenyugvó nap által megfestett égbolt tükröződik a vízfelületen.

A világ érdekes rízsföld rízsmező látvány pszichedelikus

Tovább


Sci-fi és valóság

1864-ben örökre megváltozott a tengeri hadviselés és a fantasztikus irodalom is. sci-fi SF hard valóság tengeralattjáró Hunley

Tovább


Jüanjang rizsteraszai

A világ egyik igazi csodája.A világ érdekes Kína rízsföld Jüanjang Yuanyang terasz rízsterasz

Tovább


Laposföld

Úgy görbíti a fotós a teret, mint az eredetben.

Tovább


Mi tapadt a kutya bundájába?

Ausztráliában sétáltatta a hölgy a kutyáit, amikor észrevette, hogy valami beleragadt az egyik eb bundájába, Kiderült, hogy nem valami szemét, hanem egy gyűrűs farkú oposszumnak kölyök kapaszkodik kétségbeesetten. a világ érdekes kutya oposszum erszényes gyűrűsfarkú

Tovább


Lakberendezési bakik

Ahol az ízlés megbicsaklik.Isten állatkertje belső építészet berendezés izlés ízlésficam

Tovább


Ingusföld régi tornyai

Nem csak Középföldén vannak olyan szép őrtornyok, mint amilyeneket a Gyűrűk urában láttunk.

Hasonlóan szépséges elhagyott tornyok vigyázzák Ingusföldet.

Tovább


Tragikus lufi-világcsúcs

1986. szeptember 27-én egy clevelandi közparkból másfél millió léggömböt engedtek fel, hogy megdöntsék a világcsúcsot.Csodás látvány az elképesztő mennyiségű lufi.

Tovább


Függőleges nyomortelep

Venezuela fővárosában, Caracasban városában áll a Centro Financiero Confinanzas, amit Dávid-toronyként ismernek a helybeliek. Nevét az építtetőjéről, David Brillembourgról kapta. Úgy épült, hogy ez lesz az ország harmadik legmagasabb felhőkarcolója. De sosem fejezték be, az építkezés 1994-ben leállt, amikor az országot elérte a bankválság. A ház visszaszállt a kormányra, de az nem tudott vele mit kezdeni. Az épület nem állt sokáig üresen. Önkényes lakásfoglalók szállták meg az épületet, számukat mára mintegy 2500-3500-ra teszik. Felépítették egy saját ökoszisztémát - szaniterek, villamos energia, kiskereskedelem, rekreációs központok, és az épület biztonságáról is gondoskodnak. Egy függőleges nyomortelep a XXI. században.

Tovább


A világ legnagyobb fájának kivágása

Amerikai adathalászok bukkantak erre a különleges fotósorozatra. A favágók egy elképzelhetetlen méretű óriásfenyőt vágtak ki, mindenféle gépi segítség nélkül. Becslések szerint a fotók valamikor a múlt század elején készülhettek. Érdemes megnézni a fatörzs vastagságát, és a kézifűrészt, amit használtak.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Ha van egy jó késed és egy almád

Napi videó:   Húsz idióta motoros

Napi fotó:  Halászni tilos

(via improve)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog