Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Terminátor-világ

Eljöhet a gépek lázadásának pillanata? Elpusztíthatják-e civilizációnkat? Átvehetik az uralmat a gépek? Csupa olyan kérdés, amelyek már az ötvenes években felvetődtek. Majd 1984-ben James Cameron csattanós választ adott ezekre. De tényleg eljöhet a Terminatorok uralta rémálom világ?A világ érdekes Terminator James Cameron háború robot

Tovább


Az eltűnő város titka

Mintha a Bermuda-háromszögben járnánk: a fehér város feltűnik, majd ismét nyoma vész.

Tovább


Kobe Luminarie fesztivál

Japán legszebb fényfesztiválja a nagy földrengés áldozatainak emlékére.

A világ érdekes Kobe Japán földrengés fény fesztivál Luminarie

Tovább


Ősz modell

Csaknem hatvanéves, de lazán lenyomja a fiatalokat.

Tovább


A nagy TITANIC-összeesküvés

Illuminátusok, jezsuita bankárok, és a világháború kirobbantása áll a Titanic elleni merénylet hátterében. Nap mint nap újabb összeesküvés elméleteket lehet olvasni a neten. Lassan már elmondhatjuk, iparági szinten jönnek az új elméletek. Természetesen ez alól a Titanic sem lehet kivétel. Jöjjön a Nagy Illuminátus merénylet.

Az összeesküvés-elméletek valójában gondolatkísérletek, a "mi lenne, ha…" kérdésre adható olyan válaszok, amely a körülöttünk történő események mögött valamilyen titkos, rosszindulatú erőt vagy hatalmat feltételez. Ezt a tények ügyes csoportosításával, a történet kiszínezésével, ellenőrizhetetlen adatokkal történő bővítésével lehet elérni.

Isten állatkertje összeesküvés elmélet Titanic Illuminátusok merénylet

Tovább


Sejtelmesen világító erdő

A kanadai Québec tartományban található a Gorge de Coaticook park. A kanadaiak és turisták között egyaránt népszerű erdő természeti látnivalókban gazdag, és itt található Kanada leghosszabb gyalogos függőhídja. A park legnagyobb attrakciója a nyári Világító erdő nevű program, amikor is éjszakára kivilágítják a parkot. Nem csak egyszerűen lámpákat hegyeznek ki, hanem igazi fényműsorral várják a látogatókat. Különleges fényeffektekkel, látványos és ijesztő trükkökkel várják a vendégeket.

Tovább


Téli gumi helyett

Ne szórakozzunk a kerékcserével, lánctalpakra fel!

A márciusi havazás után érdemes felkészülni rendesen az idei télre. SMS helyett ehhez ajánljuk az american Track Truck cég Dominator rendszerét.

Tovább


Michael Jackson titka

Michael Jackson több olyan táncmozdulatot hagyott maga után, amely örökre összefonódott a nevével. Ezek közül a legrejtélyesebb az antigravitáció néven elhíresült mozdulat, amelyet a Smooth Criminal című számban láttunk először. Michael a táncosaival együtt, szinte vigyázzállásban, képtelen módon, messze a súlypontján túl előrehajolt , majd újra kiegyenesedett. Sokféle tipp volt arra, hogyan is csinálta ezt a mozdulatot, amely rendszeresen szerepelt a koncertjein is.

Tovább


Orosz terminátor

Ez az orosz katona kijátszotta a halált. Lövöldözés tört ki egysége, és csecsen fegyveresek csapata között. A katonát pont a homlokán találta el egy AK-47-es karabély lövedéke. Valószínűleg óriási szerencséje volt, és egy gellert kapott, jócskán lelassult lövedék találta el, különben esélye sem lett volna a túlélésre. Mindenesetre a katona nem esett pánikba, és nyugodtan tűrte, hogy társa egy fogóval kibányássza a lövedéket. Érzékenyeknek nem ajánlott képsorozat és videó.

Tovább


Látogatás a spermabankban

Üdvözöljük az inszeminátoroknál. Bevezetés a szarvasmarha bikák nemi életébe.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog