Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dubai rendőrautó csodái

A világ legszebb és leggyorsabb rendőrautói.

A Dubaii rendőrség a büszke tulajdonosai a világ legszuperebb rendőrautó flottájának, a legjobb sportkocsik a világ minden tájáról. A flotta legújabb tagja a nettó 1 00 000 euróba kerülő Bugatti Veyron. Nulláról százra 2,5 másodperc alatt gyorsul fel az ezer lőerős csoda, végsebessége 408,3 kilométer/óra. De nem fogja kergetni márkatársait Dubai autópályáin, nem erednek bűnözők nyomába, mert a rendőrség csak PR célokra használja. Különböző turisztikai attrakciókon lehet majd látni ezeket a csodákat. Néhány a legszebbek közül.

Tovább


Itt az első önjáró autó

A Google bemutatta az első önjáró autó prototípusát. Nézd meg működés közben.

Tovább


Hihetetlen yacht

Van 1,3 milliód egyheti nyaralásra? Nem forint, dollár! Ennyi a Quatrtoelle bérleti díja. De ebben benne van a teljes ellátás is.

Nem is hajó, inkább úszó luxusszálló 20 vendégnek.

Tovább


URB-E, a nagyvárosi e-roller

Az URB-E nem egy pápai áldás, hanem egy URBánus Elektromos roller. Összecsukva nem sokkal nagyobb, mint egy hagyományos roller, és a súlya is még elfogadható ahhoz, hogy akár tömegközlekedhessünk vele: 13 Kg.

Tovább


Robotvázzal állt talpra a mozgássérült

Orvosai közölték vele a hírt, hogy többé nem állhat lábra. Most mégis megtette Budapesten.

Tovább


Repülő ruha

Ha azt mondom, repülőruha, mindenki a katonai pilóták kezeslábasára gondol, esetleg még eszünkbe juthat a polgári pilóták és légikísérők fess egyenruhája. De most valóban repülő ruháról van szó, amelyik felemeli viselőjét. Most mutatták be az első olyan ruhát, amely valóban repül. A ruhának szerves része a repülést biztosító szerkezet.

Tovább


A téli olimpia legszebb sisakjai

A téli olimpia versenyeit feldobták az egyedi festésű sisakok. Ha már fejjel előre kell száguldani, legalább legyen benne valami poén. Szocsi legszebb sisakjai.

Tovább


Álomjacht

Egy ajtó kinyílik, és a csónak beúszik a jachtba.

A neve egyszerűen CN 125 J'ade.

Tovább


Repülő ház

Hányszor eszünkbe jutott már életünkben, hogy milyen jó is lenne a házunkkal együtt egyszerűen elrepülni valahova messze. Timon Sager német tervező komolyan is vette ezt az ötletet. Megszületett a Wolke 7, azaz a Felhő 7 koncepciója.

A repülés titka két egymás mellé rögzített léghajó, amely közösen emeli meg azt a platformot, amin maga a "ház" áll. A háromszintes repülő épület az otthon minden komfortjával rendelkezik, hatalmas kilátóteraszáról az alattunk elterülő világban gyönyörködhetünk. A léghajóval könnyedén közlekedhetünk, nincs szükség repülőtérre. Tetszés szerinti helyen leereszkedhetünk, hogy aztán, ha ráuntunk, egyszerűen tovább(sz)álljunk.

Tovább


Lopakodó szánkó

Batman sírva rohan Új-Zélandra, ha meglátja ezt a szigetországban fejlesztett szánkót. Mintha egy lopakodó repülőgép siklana lefelé a hegyoldalon.

Az biztos, hogy a trojka óta ez a legmenőbb szánkó a világon. A Hi-Tech technológia csúcsát képviselő szánkó szénszálas kompozit gyantából készült, és méretéhez képest elképesztően könnyű. Remekül gyorsul, az év eleji tesztelések során több mint hatvan kilométerórás sebességet értek el vele.

A vezetője egy kagylóformájú hátsó részben ül, elöl egy snowboard-szélességű csúszótalppal lehet kormányozni. Érdekesség hogy az ilyen konstrukciókkal ellentétben nem kézzel, hanem lábbal kell kormányozni. Lecsúszás után a szánkó egyszerűen összecsukható, így mérete nem nagyobb, mint egy hátizsáké. Kényelmesen lehet szállítani, vagy éppen síliften szállítani.

A szánkót meg lehet rendelni, de nagyon tolongjunk érte, kinézetéhez méltó az ára is: háromezer dollár.

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Mascarponés gesztenyekrém

Napi videó:   A világ legnagyobb tüzijátéka

Napi fotó:  Nagyon erős motiváció

Macskaőrség:   Bújhatnékom van...

 (via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog