Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Japán szerelmi fészkek

A különleges szállodákban a bizarr igényeket kielégítő szobákat lehet pár órára, vagy egy éjszakára kibérelni. Szerepjáték vagy fétis? Mindenki megtalálhatja a kedvére valót, akár a raktárra, akár az autóra, akár mesebeli helyre bukik. A szállodalánc Japánban már mindenhol megtalálható. Diszkrét elvonulás a túlzsúfolt és papírfalú országban.

Tovább


Nappaliból úszómedence

Néhány orosz srác kibélelte fóliával, és feltöltötte vízzel a nappalit. Moszkvában most szokatlanul erős kánikula van, valószínűleg ez szülte az agyament ötletet.

Tovább


Csernobili mutáns halszörny

Óriás mutáns vagy csak nagyra hizlalt kacsa?

Pár napja bukkant fel a hír, hogy mutáns halszörnyet fogtak Csernobilban. Ezek zerint " Az atomkatasztrófa óta gyakorlatilag az élet megállt Csernobilban és környékén. De az állatvilág még nem tűnt el teljesen, és vannak olyan bátor horgászok, akik a sugárfertőzéssel dacolva keresik a mutáns halakat a Pripjaty folyóban. A fotón látható több, mint 2 méteres harcsa is itt került horogra. A helyi tudósok szerint is a magas sugárzás tehető felelőssé a halak gigaméretűre való növekedéséért."

Tovább


Fegyver szupermarket

Ezek után érthető, hogy itt tartanak. A rózsaszín pisztoly mindent visz.

Tovább


Így csinálnak belőled a Facebookon idiótát

Az elmúlt hetekben új lájkvadász technika bukkant fel a Facebookon, amely amellett hogy tisztességtelen, hülyét csinál a lájkolókból, akár többszörösen becsapja őket, sőt, nagyon kellemetlen helyzetbe is hozhatja. Az elmúlt napokban eldurvult a helyzet, csúnyán átverik a gyanútlan olvasót.

Ez nem az, aminek látszik

Tovább


Mi van a rapper nyakában?

Nincs rapper vastag lánc nélkül és óriás medál nélkül. Az szegényebbje trombitarézből nyomja, a gazdagabbnak arany és platina dukál. Természetesen a pénz most sem pótolja az ízlést, de szóba kerülhet érvként a polgárpukkasztás, és az "akkorjóötletnektűnt" örök érvényű érv is. De némelyikük szimplán csak idióta.

Tovább


Páratlan temetések

A Harley Davidsonos temetés sokakat meglepett, de korántsem ez volt az egyetlen furcsa búcsúztatás. Ebben az USA az élen jár, de a világ más táján is voltak furcsa kívánságok az utolsó útra.

Aki pompomlányt kért a búcsúztatásra

A baaaaaaaaaal sarokban aaaaaaaaaz elhunyt! Bebalzsamozott bokszoló

Tovább


"Utállak"-kártyák

A különböző üdvözlő-kártyák és dísztáviratok egyre inkább mennek ki a divatból. De ennek ellenére nem csak üdvözlő-kártyák léteznek, hanem olyanok is, amelyekkel negatív érzéseinket fejezhetjük ki. Elég nagy bunkónak kell lenni egy ilyen küldéséhez.

"Legyen nyomorult a karácsonyod"

"Csak mert utállak"

Tovább


Amikor a melósok nincsenek a topon

Néhány építészeti bravúr:

Tovább


A világ legdrágább vécépapírja

Tulajdonképpen hibás a cím, mert nem papírból van. Amit a Toilet Paper Man webáruház kínál, az bizony 22 karátos aranylapokból van. Az ára is ennek megfelelő: 1 376 900 ausztrál dollár. Értéke miatt személyesen szállítják házhoz, és furcsa árukapcsolással egy üveg pezsgő is jár mellé. Hogy milyen érzés lehet használni? Az el sem tudom képzelni, de elég röhejes lehet, ha két biztonsági ember áll a vécéajtó előtt, miközben benn kínlódik valaki.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint húszezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  A tálalás csodája

Napi videó:   Táncos a mátrixban

Napi fotó:  Horror tetkó

Macskaőrség:   A pokoli jószág valamit forral


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 (via toiletpaprman)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog