Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kutyával egy mikrobuszban

Az átalakított, mozgó otthonnal járta be Amerikát. Egyetlen társa a kutyája, Ella. A 24 éves emellett normál módon dolgozik. Távmunka a laptopjáról.

Tovább


A féllábú kapus

A féllábú csodacsatár régi gúnyos beszólás, de nem lehetetlen. Alexandre Toledo balesetben vesztette el fél lábát, de ez sem volt elég ahhoz, hogy feladja az aktív sportolást. Továbbra is kapusként igazolt játékos, és többre képes, mint sok kétlábú társa.

Tovább


Így kerül a gazella a fára

Nem jókedvéből jut fel a gazella a fára. A nőstény leopárd viszi fel a zsákmányát. Itt helyezi biztonságba a többi ragadozó elől, mielőtt párjával hozzálát az ebédhez. Megdöbbentő erejű és ügyességű ragadozó. A lélegzetelállító fotók Tanzániában, a Szerengeti nemzeti parkban készültek. A szerencsés fotós Archna Singh,egy amatőr Új-Delhiből.

Tovább


Az egyszemélyes acapella kórus: Nick McKaig


Egy elképesztő fazon, aki egyszemélyes acapella kórusként működik. Nem csak az összes szólamot ő viszi, de minden egyes hangszert is a ő szólaltat meg a szájával. Eddigi legnagyobb munkája a Star Wars főcímzenéje. Nick kedvenc filmzene-szerzője John Williams, az ő munkássága előtt tisztelgett ezzel a művel.

300 munkaóra alatt 90 hangsávot rögzített. A videót két hónap alatt több mint egymillióan nézték meg.

Tovább


Az iPhone buktatta le a csalfa asszonyt

Két hónappal ezelőtt még sci-fi volt, ma már valóság.

Nem szeretem azt mondani, hogy ugye megmondtam. Aki ismer az tudja, hogy ha nem is megszállottan, de igen intenzíven foglalkozom az informatikai világ visszaéléseivel, az átlagemberre leselkedő kis- és nagytestvérekkel. De most a fantáziámat utolérte a valóság.

Több mint húsz éve írok novellákat. Néhány hónapja felkértek, hogy egy biztonságtechnikai konferencia alkalmából írjak. Beindult az agyam és papírra vetettem néhány krimi novellát, ami a közeljövőben játszódik. Ezek egyikében egy feleség okostelefonja révén buktatja le a hűtlen férjét. Úgy véltem, kb. 3-5 év múlva válhat ez a szituáció valósággá.

Tovább


Autóforradalom, avagy nyílt forráskódú városi közlekedés

Kicsit furcsán hangzik a számítástechnikában megszokott "nyílt forráskódú" jelző egy autó esetében. A kifejezés egy új gondolkodásmódot takar, amely megváltoztathatja a városi autóbirtoklást, és csak különleges szerződés keretében lehet majd bérelni.

Az angliai Riversimple kifejlesztett egy hidrogéncellás mini városi autót. Az autóversenyzői múlttal rendelkező cég által tervezett és épített jármű olyan paraméterekkel rendelkezik, amely sokak érdeklődését felkeltette, mert valóban használható alternatívát kínál a városi autózásra.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog