Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Haltornádó

A tengeri csodát alig néhányan látták eddig.A világ érdekes hal tornádó örvény mexikói-öböl

Tovább


Fagyos mémek Amerikából

Legalább a humorérzéküket nem vesztették el. Polar Vortex - sarki örvény: ez most a leggyakrabban hallható fogalom az Egyesült Államokban. Sarkvidéki eredetű levegő csapott le az Egyesült Államokra szerdán, az extrém hideg miatt Chicagóban hidegebb volt, mint az Antarktiszon. A világ érdekes USA hideg sarki örvény mém

Tovább


Zöldüljön Párizs!

Bárki építhet városi kertet. Maga a polgármester adta ki a rendeletet.A világ érdekes Párizs rendelet törvény zöld felület kert

Tovább


Bizarr állami törvények

A régi törvénykönyvek olvasgatása közben meglehetősen bizarr törvényekre lehet bukkanni. Ezeket senki sem vonta vissza, vagyis a mai napig érvényben vannak. Kíváncsi lennék, hogy milyen élethelyzet szülte az ilyen jogszabályokat. Néhány amerikai állami törvényhez Olivia Loacher fotós készített illusztrációt.

Alabamában tilos fagylaltot hordani a nadrág hátsó zsebében.

Delaware államban tilos tökéleteset testhez simuló nadrágot viselni.

Tovább


A prűd USA szextörvényei

Nemrégiben csemegéztem a világ abszurd szextörvényeiből, és örömmel láttam, hogy tegnap este a Heti Hetes is ezeknek szentelte a műsor utolsó öt percét. Nem véletlenül maradt ki a felsorolásból az Egyesült Államok, amely törvényhozói prüdériában is verhetetlen. Akár állami, akár helyi törvényekről van szó, a prűdség és az ostobaság csimborasszói lettek a törvényekben lefektetve. Nem tudni, hogy ezek közül a törvények közül, hány van még érvényben, de mindenképpen érdemes végigolvasni. De igazán arra lennék kíváncsi, milyen jogi környezet, milyen rendőrségi intézkedés hívta életre a törvényeket.

Állami törvények:

- Arizonában tiltott kettőnél több vibrátort tartani egy háztartásban.

Tovább


A világ legabszurdabb szextörvényei

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag, bizonyos öregedő férfiakban, amikor már hanyatlik a férfiasság, és egyúttal hatalmon is vannak, múlhatatlan kényszert éreznek arra, hogy megrendszabályozza az alárendelt polgárok nemi életét. Erős a gyanúm, hogy minél kevésbé férfi ő, annál fontosabb feladatának tartja, hogy ebben a tevékenységben az embereket is akadályozza. Ezért születhetnek ostobábbnál ostobább törvények. Egy rövid gyűjtemény a világ minden tájáról.

Uruguay

Ha egy férj rajta kapja a feleségét a szeretőjével, két lehetőség közül választhat: vagy megöli a hűtlen feleségét a szeretőjével együtt, vagy kiheréli a férfit és levágja a nő orrát.

Anglia

Londonban tilos motoron szeretkezni. De tiltott az egyéjszakás kaland. Ha valaki egy idegen nőtől szexuális szolgáltatást kér, pénzbírságra számíthat vagy 3 hónapra börtönbe kell vonulnia.

Tovább


Ég veled égi lámpás?

Egy újabb nevetséges féltörvény, ami semmire nem jó. Búcsúzhatunk a nyáréji lampion eregetéstől, mert a hatóság úgy döntött. Legalább is ők így gondolják.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog