Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Meseház vagy kísérteties erdő?

Egyszerre mindkettő. Carolyn Lefley fotós egészen különleges hangulatú fotósorozatot készített. Elhagyott házak belsejéről készült képeket összemontírozta az erdő képeivel. Különleges lebegő érzés a valóság és fantázia határán.

Tovább


A természet epikus pillanatai

Különleges pillanatok lenyűgöző fotókon.

Tovább


Kalifornia másik arca

Hajlamosak vagyunk Kaliforniára úgy gondolni, mintha nem állna másból, mint Hollywoodból, Los Angelesből, San Diegoból, San Franciscoból, némi narancs- és szőlő-ültetvényből. Pedig az ország csaknem ötször akkora, mint Magyarország, de kevesebb, mint négyszer annyian élnek ott, mint hazánkban. Hely bőven van arra, hogy a világ néhány természeti csodájának is helyt adjon. Kaliforniában van az ország legmélyebb, és második legmagasabb pontja, a Halál-völgy, és több nemzeti park. A természeti szépségek, Kalifornia szebbik arca.

Tovább


Hamilton medence

Texas egyik legszebb látványossága valaha barlang volt.

Egyesült Államok, Texas állam, Austin városától nyugatra.

Csodás zöld medence egy kanyonban. Ez a Hamilton-medence.

Tovább


Fagyvirágok

Egy ritka természeti csoda amelyet csak a szerencsés kivételek láthatnak.

A fagyos erdőben sétáltatod a kutyádat, és egy gyönyörű tisztásra érsz, amelyet beborítanak a vakítóan fehér virágok. Első gondolatunk az lehet, hogy ez egy későn nyíló fajta, de közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy ez a "virág" egy furcsa természeti jelenség: a fagyvirág.

Tovább


A mágneses termeszek monolitjai

Mintha óriások sírkövei között járnánk.

Ausztrália, Északi-terület, Lichfield Nemzeti Park:


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Távol a civilizációtól

Időnként jó lenne elmenekülni a civilizációból. Mondjuk az egyik ilyen helyre.

Tovább


Perui koka farmerek

Ahol az egész falu a kokalevélből él.

Itt sem a farmerek keresik magukat halálra.

Tovább


Az igazi természet-rajzoló

Ezeket a csodálat ceruzarajzokat Doug Landis készítette. Ha van természetfotós, akkor ő az igazi természetrajzoló. Részletgazdag munkáiban az a különleges, hogy Doug szájjal tartja a ceruzát. Quadriplegia, vagyis négyvégtag-bénulás kényszeríti mozdulatlanságra. A középiskolában egy birkózó-versenyen sérült meg. Azóta naponta rajzol, és tökéletesre fejlesztette tudását.

Tovább


Termesz-apokalipszis New Orleansban

New Orleanst Formosan-termeszek milliói lepték el. A termesz-rajzás normális jelenség minden évben. De ilyen mértékű kirajzást eddig még nem figyeltek meg, szinte horrorfilmbe illő jelentek zajlottak le az utcákon és a házaknál. A tulajdonosok minden eszközzel megpróbálták felvenni a harcot az otthonokat elpusztító rovarokkal. A fotómegosztókat elárasztották a képek.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog