Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Veteránból természetfotós

Miguel Denver a külföldi brit fegyveres erők veteránja, 18 éve él az Egyesült Államokban Michiganben. Öt évvel ezelőtt kétszer is stroke-ot kapott, és hogy helyreállítsa az egészségét, természetfotózással kezdett foglakozni. Sem ideje, sem pénze nem volt arra, hogy tanfolyamot végezzen, de a felvételek tanúsága szerint a férfi ösztönös tehetség.A világ érdekes természetfotós veterán állat

Tovább


Ahol ismét a természet az úr

Romain Thiery francia fotós az elhagyott helyek fotósa. Csaknem 10 éve utazgat Európában, hogy elfelejtett leromló épületeket keressen fel, és megörökítse, ahogy a természet újra megjelenik ott, ahonnan az ember elmegy. A természet és az építészet melankólikus emlékművei.A világ érdekes rom elhagyott épület növény természet

Tovább


Amikor a természet rád hozza a frászt

A természet ijesztő pillanatai.

A világ érdekes természet állat ijesztő rémisztő

A gekkó beköltözött a játék pók testébe

Tovább


Humoros természetfotók versenye

Bizony ilyen is van. A Comedy Wildlife Photography Awards idén már harmadszor kerül megrendezésre. Néhány kép a jelentkezők közül. Magyar is van köztük. (cím - készítési hely - fotós)

A világ érdekes természetfotó humoros fotó verseny

Segítség! - Ópusztaszer, Magyarország - Kercz Tibor

Tovább


Őrült érmeépítő

A japán fickó a gravitációt meghazudtoló dolgokat épít.A világ érdekes japán érme pénz építő torony

Tovább


12+1 érv az ősz mellett

Vidékek, amelyek ősszel mutatják meg legszebb arcukat. Máskor is gyönyörűek, de az ősz színei teszik varázslatossá.A világ érdekes ősz vidék színek természet

Tovább


Első űrsaláta

Az űrben kertészkedni is piszok bonyolult dolog. Több, mint 50 évig kellett várni az első szüretelésre.

Az űrben valóban minden más, a gravitáció hiánya miatt másképp működik szervezet is. Megváltozik az emésztőrendszer működése, az emésztés folyamata lelassul. A hajósok nagy része vagy székrekedéssel, vagy éppen ellenkezőleg, hasmenéssel küzd. Még az ízérzékelés is megváltozik: az ételek nem olyan ízletesek, jóval több fűszerre van szükség. Épp ezért nem véletlen, hogy az űrhajósok által leggyakrabban fogyasztott termék a fűszeres ketchup.

A sci-fi már a kezdetektől jósolja, hogy egyszer majd az űrben fogunk élni, dolgozni, és főleg enni. De amikor sikerült kijutnunk az űrbe, rá kellett jönnünk, hogy a Földtől távol semmi sem egyszerű. Évtizedek teltek el, amíg a tubusos ételektől eljutottunk a valódiakig. De ezek még mindig nem friss fogások, hanem fagyasztással vagy szárítással tartósított ételek. Az űrhajósok nem véletlenül várják annyira az utánpótlást szállító teherűrhajókat, mert csak ilyenkor jutnak friss zöldségekhez, gyümölcsökhöz.

Tovább


A legnagyobb reprodukció

1,2 hektár elég egy festményhez?

Tovább


A tejút szépsége

David Lane asztrofotós a galaxisunkat fotózta az Egyesült Államok legszebb természetvédelmi területei felett.

Tovább


Terrmészetbe rejtett aktok

Minden képen van egy meztelen női test. Megtalálod?

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog