Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Neandervölgyi sztárok

A neandervölgyi ősemberek a modern ember legközelebbi rokonai, és leszámítva erőteljes arcvonásaikat - hatalmas orr, szögletes arccsont, kiugró szemöldök - nem is különböznének olyan nagyon tőlünk. Ha modern ruhákban lennének, az utcán fel sem figyelnénk rájuk.

Ez akarta megmutatni a közösségi oldal. Felkért tehetséges művészeket, hogy híreségeket, ismert embereket változtassanak át neandervölgyi ősemberré. Íme a harminc legsikeresebb munka.

sztár celeb híresség neandervölgyi ősember

George Clooney

Tovább


Pennsylvania elhagyott szépségei

Janine Peddleton városi felfedezőnek tartja magát, szereti felkutatni az emberek által elfelejtett helyeket. Pennsylvániai utazása során bukkant ezekre az elhagyott emlékekre. A múlt romlásban is szépséges helyszínei.elhagyott hely pennsylvania

Tovább


Híres történelmi személyek ma

Becca Saladin grafikus dizájner megálmodta, a történelem híres személyei hogyan is festenének ma, ha köztünk járnának.

személyiség történelmi híres ma grafika

Kleopátra

Tovább


Kiket mentenél meg?

Megszavaztatták az olvasókat, melyik filmes karakter halálát bánják a legjobban, melyiket mentenék meg, ha tehetnék. A húsz legtöbb szavazatot kapott kitalált személy.

John Coffey - Halálsoron

Tovább


Akiket nem zavar a magasság

Vannak, akik tudnak tériszony nélkül élni. Húsz különleges fotó.

magasság mélység tériszonyű

Tovább


Sztárok - rajzfilmsztárok

Hogyan néznének ki a hirességek, ha rajzfilmszereplők lennének.

Keanu Reeves

Tovább


A Balti-tenger hátborzongató hajóroncsainak titkai

Évszázadok óta láthatatlanul fekszenek az óceán fenekén. Jonas Dahm és Carl Douglas búvárfotósok fantasztikus képei.

Tovább


Máramaros, Erdély, Románia

Alex Robciuc román fotós, elsősorban romániai táj- és kulturális fotókat készít. Munkájára és stílusára festők (például realista tájképfestők) és számos ismert fotós is hatással volt. Munkái nagy része Máramaros megyére, szülőföldjére összpontosul, arra a mesebeli helyre, amely inspirált, és a természeti környezet, a kulturális örökség, a festői helyek és a szépen megőrzött hagyományok tekintetében a legjobb feltételeket kínálta, amiről egy fotós álmodhat. 20 csodás fotó.

Tovább


Sztárok egykor és most

Hihetetlen, de többségük jobban néz ki most.


Liam Neeson

Tovább


Felfedezés az elhagyott gyárban

Egy "Yellow Jackets" nevű Instagram felhasználó felfedezett egy elhagyott gyárat Portugáliában. Amikor belépek a régi gyár területére nem várt kincsre bukkantak. Több tucat elhagyott klasszikus autóra. Néhány fotó a legjobbak közül.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog