Kinek kell olyan mesebeli kastély, amelyikből még 587 van a lakóparkban?!A világ érdekes kastély mesebeli lakópark csőd

 

A Burj Al Babas projekt Törökország északi részén, Bolu tartományában indult. A projekt keretében 732 kastély stílusú villát, úszómedencét, törökfürdőt, egészség- és szépségközpontokat, bevásárlóközpontot és mecsetet terveztek építeni építenek.

A világ érdekes kastély mesebeli lakópark csőd

Az építés 2014-ben kezdődött, de a fejlesztő Sarot-csoport nem tudta összeszedni a befejezéshez szükséges pénzt. És bár Qatarból, Bahreinből, Kuvaitból, Egyesült Arab Emírségekből és Szaúd-Arábiából származó vásárlók az eddig épített 587 villából mintegy 350-et vásároltak már meg, ez nem elég. A cég ellen csődeljárást kezdeményeztek, de bizakodóak, mert ha eladnak még száz villát egyenesbe jönnek. Érdekel esetleg valakit  egy igazán egyedi mesebeli villa 732-es sorszámmal?

A világ érdekes kastély mesebeli lakópark csődA világ érdekes kastély mesebeli lakópark csődA világ érdekes kastély mesebeli lakópark csődA világ érdekes kastély mesebeli lakópark csődA világ érdekes kastély mesebeli lakópark csődA világ érdekes kastély mesebeli lakópark csődA világ érdekes kastély mesebeli lakópark csőd

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Gombás babbal sült kolbász
Macskaőrség: Hivatali macska  
Napi videó:  
Jégcsap bontás

(via)